Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek rockernek vagy...

Szerintetek rockernek vagy Discosnak jobb lenni? Irjátok le fiu vagy lány és kort is. Rockernek miért jo lenni? Jó dolog feketében járni csúnyának, büdösnek lenni meg sose bulizni csak koncerteken ricsajt halgatni meg rázni?

Figyelt kérdés
Ezeket ne sértésnek vegyék a rockerek de ha jol belegondoltok gyereknek még jo rockernek lenni meg felnőtt,öregembernek de kamasz korban meg 20as éveinkbe nehogymár kimaradjunk a nightclubbokbol a szép lányokbol(mert rocker lányok elég csúnyák) meg 1 igazi buli discoban van.Melyik lánynak kéne egy rocker?Ne jöjjetek nekem Elvissel nézzétek már meg mai rockereket városba csóriznak pénzt isznak büdösek azok a hajak fujj lányok és fiuk is csunyák
2009. dec. 16. 13:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/178 anonim ***** válasza:
87%

:)Ugye,hogy igazam volt?:)

Ráadásul a rocknak kultúrája,története,sztorija van:D

És műveltek is vagyunk:D a diszkósokkal szemben,mert láttam én olyan diszkópatkányt,nem egyet,hogy olyan szinvonalon volt buta,mint a fejsze:)

Azért a rockerek eléggé igényesek arra nézve is,hogy mit olvasnak,és sokkal többet is ! Szerintem,legalábbis saját környezetemből kiindulva:D

énvoltam a 20 éves rocker/L

2009. dec. 16. 16:39
 12/178 anonim ***** válasza:
14%
.
2009. dec. 16. 16:47
 13/178 anonim ***** válasza:
66%
nem szeretem a rockereket,de a diszkó az egy iszonyat gáz stílus :/boccs
2009. dec. 16. 17:15
 14/178 anonim ***** válasza:
89%

B@szdmeg..Hogyha olyan messze laknál mint amilyen buta vagy,soha nem érnél haza.. :DD

Többet ehhez inkább nem fűzök. Egyik stílust sem képviselem,de amit a rockerekről állítasz,az 1 akkora orbitálisan nagy baromság,hogy fejreállok.

Vannak persze igénytelenebbek,de Te,teljes mértékben általánosítasz.

*headshot*

2009. dec. 16. 18:02
 15/178 A kérdező kommentje:

Mindenki ugyanazzt szinte leírta köszönöm )))

De akkoris tini korban ugyvan hogy a pár legrosszab kopasz gyerek rocker meg a rock zenének télleg nagyobb értelme van nem azt fikáztam hanem hogy a lányok nem elég nőiesek meg sose nyúlnék egy rocker lányhoz nálunk a lányok rá se néznek rocker pasikra a kopasz fejükre vagy akár vállig érő borzos hajukra...Zenében rock a jobb de kinézere discos fiuk és lányok szebbek ez a 2 tuti...a műveltség már nem azon múlik hanem magán az emberen de aki azt mondja magárol h rocker és szép hát sztem hazudik elég ránézni rocker sztárokra pl tankcsapda peti és nézzük tecktonik jayjay-t külömbség van az tuti...figyu ird be google-ba rocker fiu és rocker lány és meglátod ;)

[link]

[link]

ezvan discosok vagányabbak

2009. dec. 16. 18:04
 16/178 A kérdező kommentje:

Jah és hozzátenném discos lányok szépek de nem a legszebbek de ottvannak playboy villa lányai meg bármelyik szép sztár beyonce,shakira meg ezek és nézzétek meg a rocker sztár csajokat hát hányingerek

De legszebb nők akkor elismerem nem discosak nem mind de azok is szeintem inkább elmennek discoba mint kocsmába meh koncertbe még miss csajt nem láttam kocsmába xd

2009. dec. 16. 18:08
 17/178 anonim ***** válasza:
77%

A képen amit belinkeltél a srác kimondottan helyes,a lányról inkább nem mondok véleményt.De abban biztos vagyok,hogy igenis vannak nagyon szép rocker lányok(csak te most nem ilyen személyről linkeltél be képet),és állati szexi rocker pasik.

Amúgy kicsit unalmas már ez az állandó "harc",hogy ez a stílus ilyen meg olyan...Hány éves vagy,hogy nálad ez jelenti a mindent?

Régebben én is feketébe jártam,de nőies ruhákat vettem fel,és valahogy mégis felfigyeltek rám a NEM rocker pasik is.Nem voltam se szakadt,se ápolatlan.Ma már azonban levetkőztem magamról a stílusjegyeket,egy idő után már nem áll olyan jól.De megmaradtam a zene mellet,és a koncertek mellett.Imádok koncertekre járni,mert számra ez jeleni az igazi bulizást,hogy a kedvenc együttesem élőben zenél,pár méterre tőlem,én meg kitombolhatom magam,miközben végigordítom a koncertet:)Ezt az érzést nekem egy diszkó nem tudja nyújtani.Nem beszélve arról,hogy frászt kapok a pláza cicáktól,és a vasalthajú metroszexuális srácoktól.Ugyanúgy ahogy te sem,úgy én sem tudom megérteni,hogy te neked mért az a stílus,zene tetszik ami.Én nem értem mért kell a másokat azért ocsmárólni mert más a stílusa.

2009. dec. 16. 19:16
 18/178 anonim ***** válasza:
79%

Csúnyák a lányok?!

Te magadnál vagy?

Nézz meg például egy goth lányt, olyanok, mint a hercegnők: [link]

[link]

[link]

Vagy őket:

[link]

[link]

Rohadt dögös csajok:D

Vagy a suicide girl-ök, nah ők nagyon jók, és ők is elég extrém, rockos stílust képviselnek.

[link]

[link]

Diszkós krvákat meg nézegess a napisz@ron és döntsd el, kik a jobbak, és kik azok, akik kopmlett hülyét csinálnak magukbólXD

2009. dec. 16. 19:19
 19/178 A kérdező kommentje:

fujj amiket linkeltél undorítóak föleg amiket elsönek pföjj mint a zombik meg vámpírok

bekaphatod pont eszek :S

2009. dec. 16. 19:26
 20/178 anonim ***** válasza:
90%

[link]

rá mondd, hogy nem szép lány...

vagy rá

[link]

kérek véleményt, ők sem tetszenek ?

2009. dec. 16. 19:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!