Szerintetek rockernek vagy Discosnak jobb lenni? Irjátok le fiu vagy lány és kort is. Rockernek miért jo lenni? Jó dolog feketében járni csúnyának, büdösnek lenni meg sose bulizni csak koncerteken ricsajt halgatni meg rázni?
Ti vagytok a bránerszopók hogy nem értitek
Sőt szerintem nagyon is értitek mivel ahogy reagáltok rá...
bránerszopók:D
Erről csak te tudnál nyilatkozni:D
Szerintem amugy azért nem rak ki képet,mert szégyelli az O alakú száját és a rózsaszín csuriját:D
Ez a gyerek már alapból hülye, hogy ezt a sz.r kérdését a szépségdivaton belül az öltözködés kat.-ba tette..
Sokat elmond. Divatb.zi sz.r...
Hehe. Istenem, annyira jó volt ezt végigolvasni :') Kedves kérdező, csak annyit kérdezek, te hány éves vagy? :O Mert nem gondolom hogy több lehetsz 15-nél. :) Figyelj... ha szerinted véznák a rockerek akkor bese kéne mutatnom Mick Thomson barátom ;)
És ha azt gondolod hogy nincs szép rocker csaj... akkro itt van neked a Flyleaf énekese:
Amugy... egy szerencsétlen t@knyos kölök vagy... Nem értessz semmit.. csak hadonászol... Nem tudsz normálisan írni. Pl.: Beirtál annyit: Balf@szok.
Hát figyeld... én is tudnák ennyit irni és ilyen trágár módon, de nem teszem mert ezzel csak saját magam minősíteném le. De te már azt a benyomást keltetted bennem hogy buta vagy mint egy kuka :)
Látod... még én is értelmesebben válaszolok mint te.. pedig még van 2 évem hogy betöltsem a 18-at.
És még valami. Én alapból nem itélem el a disco-sokat, mert ők is emberek. Náluk is meg nálunk is vannak csunya emberek, érdekesen, rondán öltözködők, izzadók, bunkók, parasztok. Én azokat az embereket nem szeretem, akik általánosítják a rocker-eket. Ha ezt teszed, mért ne tegyem veled én is? :( Szóval ennyi... szánalmas vagy :)
16/F Slipknot és S.O.A.D. fan ;)
Jo igazad van de a mennyiség? Nálatok több csudabogár van nálunk meg több a jó
am azthittem a csávora a képen h 1 bábu
Amugy kifejezetten helyes hapsi alap hááááááhhhhhhhhh XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!