Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek rockernek vagy...

Szerintetek rockernek vagy Discosnak jobb lenni? Irjátok le fiu vagy lány és kort is. Rockernek miért jo lenni? Jó dolog feketében járni csúnyának, büdösnek lenni meg sose bulizni csak koncerteken ricsajt halgatni meg rázni?

Figyelt kérdés
Ezeket ne sértésnek vegyék a rockerek de ha jol belegondoltok gyereknek még jo rockernek lenni meg felnőtt,öregembernek de kamasz korban meg 20as éveinkbe nehogymár kimaradjunk a nightclubbokbol a szép lányokbol(mert rocker lányok elég csúnyák) meg 1 igazi buli discoban van.Melyik lánynak kéne egy rocker?Ne jöjjetek nekem Elvissel nézzétek már meg mai rockereket városba csóriznak pénzt isznak büdösek azok a hajak fujj lányok és fiuk is csunyák
2009. dec. 16. 13:13
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/178 anonim ***** válasza:
100%
És nem irtad le hány éves vagy... legalább ennyit tegyél meg.. én is leirtam :-)
2010. jan. 31. 21:58
 112/178 anonim ***** válasza:
84%

Pár szép rocker lányt is mutatnék, az előzőhöz hozzáfűzve:

[link]

[link]

[link]

[link]

Nem elég nagy ez a világ ? Nem férünk meg egymás mellett ?

2010. febr. 1. 15:53
 113/178 A kérdező kommentje:

Öcskös

1. kép a csaj verhenyges csuda fujj

2.egy szőke cicbaba lehet rockzenész vagy mi de akkoris nem néz ki rockernek

3.ocsmány igazi rocker

4.meg az 1 photoshoppos szaros kép

2010. febr. 1. 16:29
 114/178 anonim ***** válasza:
64%

Én nem vagyok se discos, se rocker. Szeretem a rockzenét IS, de inkább a disco felé hajlok. Imádok bulizni. Totálisan. De nincs bajom a rockerekkel. Egyszerűen most nem az ő "idejük" van. A discora sokan mondják azt, hogy divatstílus, nem őszinte. Hát lehet, de én akkor is jobban szeretem. Magát a zenét is. Elindít bennem valamit. Igen, arról a tucc-tucc-ról beszélek. xD A rockzene nem tükröz engem. És hiába nincs bajom a rockkal, mégis a discora szavazok!

De van aki meg a rockkal van így. És ők meg azt kérdezik: Hogy lehet azt a püffőgő sz*rt hallgatni? :S

Utálom az előítéleteket!

L/15

2010. febr. 2. 17:16
 115/178 anonim ***** válasza:
84%

xD Utolsó vagyok. Most olvastam el végig a válaszokat. xD Majd besz*rtam a röhögéstől.

Te korcs..meg bránerszopó!!!!!!! xD Úúúú!

Kedves Rockerek. Ne minősítsétek le az összes disco-st egy f*szkalap miatt, pls. :)

2010. febr. 2. 17:25
 116/178 anonim ***** válasza:
13%
Még szerencse, hogy az emberek töbsége 20 fölött kinövi az iylen dolgokat. Kiráz a hideg a rockerektől, de még mindig jobb, mint a disco. De ez az egész felfogás egyszerűen primitív. Mi az, hogy valaki discos vagy rocker? Ez nagyon gáz.
2010. febr. 2. 17:44
 117/178 anonim ***** válasza:
9%
szerintem legyél inkább rapper azok jó arcok :D
2010. febr. 2. 18:10
 118/178 anonim ***** válasza:
92%
A kedves kérdező ismét megcsillogtatta fogalmazási képességét. És így tartja magát nagyobbra másnál. Ujjujj. :D Jó, hogy nem mersz magadról képet betenni, mert alapból ráírnám, hogy hajjjjdecsúnyavagy.
2010. febr. 2. 18:14
 119/178 anonim ***** válasza:
100%

Egy szó?

Általánosítás.

2010. febr. 13. 21:23
 120/178 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy, kérdező, az utolsó hozzászólásodban "vörhenyes"-re gondoltál, ugye? Megsúgom neked, ha beírsz a Google-ba egy szót, felhozza neked ajánlatként helyesnek... Ha már a magyar óra nem játszik.
2010. febr. 14. 09:15
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!