Szerintetek rockernek vagy Discosnak jobb lenni? Irjátok le fiu vagy lány és kort is. Rockernek miért jo lenni? Jó dolog feketében járni csúnyának, büdösnek lenni meg sose bulizni csak koncerteken ricsajt halgatni meg rázni?
Öcskös
1. kép a csaj verhenyges csuda fujj
2.egy szőke cicbaba lehet rockzenész vagy mi de akkoris nem néz ki rockernek
3.ocsmány igazi rocker
4.meg az 1 photoshoppos szaros kép
Én nem vagyok se discos, se rocker. Szeretem a rockzenét IS, de inkább a disco felé hajlok. Imádok bulizni. Totálisan. De nincs bajom a rockerekkel. Egyszerűen most nem az ő "idejük" van. A discora sokan mondják azt, hogy divatstílus, nem őszinte. Hát lehet, de én akkor is jobban szeretem. Magát a zenét is. Elindít bennem valamit. Igen, arról a tucc-tucc-ról beszélek. xD A rockzene nem tükröz engem. És hiába nincs bajom a rockkal, mégis a discora szavazok!
De van aki meg a rockkal van így. És ők meg azt kérdezik: Hogy lehet azt a püffőgő sz*rt hallgatni? :S
Utálom az előítéleteket!
L/15
xD Utolsó vagyok. Most olvastam el végig a válaszokat. xD Majd besz*rtam a röhögéstől.
Te korcs..meg bránerszopó!!!!!!! xD Úúúú!
Kedves Rockerek. Ne minősítsétek le az összes disco-st egy f*szkalap miatt, pls. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!