Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek rockernek vagy...

Szerintetek rockernek vagy Discosnak jobb lenni? Irjátok le fiu vagy lány és kort is. Rockernek miért jo lenni? Jó dolog feketében járni csúnyának, büdösnek lenni meg sose bulizni csak koncerteken ricsajt halgatni meg rázni?

Figyelt kérdés
Ezeket ne sértésnek vegyék a rockerek de ha jol belegondoltok gyereknek még jo rockernek lenni meg felnőtt,öregembernek de kamasz korban meg 20as éveinkbe nehogymár kimaradjunk a nightclubbokbol a szép lányokbol(mert rocker lányok elég csúnyák) meg 1 igazi buli discoban van.Melyik lánynak kéne egy rocker?Ne jöjjetek nekem Elvissel nézzétek már meg mai rockereket városba csóriznak pénzt isznak büdösek azok a hajak fujj lányok és fiuk is csunyák
2009. dec. 16. 13:13
 151/178 anonim ***** válasza:
84%

Ember, te vagy buta vagy, vagy nagyon nem gondolod át mit írsz: "Békét szeretnék legjobban, de inkább ezek fikáznak minket."

Egyéb bejegyzéseid:

-"undorítóak vagytok." -> miből szürted le hogy minden rocker az?

-"sok köcsög..." khmmm.

-"dagaTT disznók" -> a goth lányok általában nagyon vékonyak.

-"alkoholista etiópok" -> attól még hogy megiszol 2 sört/koncert, nem leszel alkesz. És akkor most etiópok vagy dagattak? Döntsd már el...

-"olcsó cuccokat hordanak" -> acélbetétes bakancs: 20000-65000. Mennyi egy tűsarkú a kínaiban? 3000? vagy 4000?

-"bárhol a rockerek a leghülyébbek, legrusnyábbak, legbüdösebbek". -> kétnaponta mosom a hajam, minden nap fürdők, reggel is mosakodom. Napont kétszer fogat mosok. Így mondd hogy ápolatlan! egyébként,nem mindig a leghülyébbek. Mint minden stílus képviselői között, itt is akadnak okosak és buták.

A kannásborról is leakadhatnál... mntha a tescos pia jobb lenne... Vagy a gej, édes cukros piák amiket egy discoban árulnak.. És amúgy van aki vodkát iszik, van aki bikavért... ez nem függvénye zenének.

És az hogy te elit gimiben nem láttál rockert, valószínűleg azért van, mert nem sok elit gimiben jártál. Nálunk (mint egy gimi a top 5-ből) 7 rocker csaj, két elvetemült metálos:) (ebből én vagyok az egyik), illetve egy metálos srác, két nemzeti rockos, és négy sima rocker van. nem beszélve a punk csajsziról és három reggaesünkről, akikkel jól elvagyunk. Nem műfaji kérdés, hogy ki jófej.

Ami kivételesen zavar a discosok nagyrészében: a hangos zene buszon, vonaton, akárhol. Én sem teszek be sem ACDC-t, sem Iron Maident, Hammerfallt, de még Nightwisht sem (aminek kifejezetten szép énekesnője volt, illetve a jelenlegi is jól néz ki.)

Csinos énekesnője van a Dalriadanak, Epicanak, Evanescence-nak, Lacuna Coilnak, a Skilletes csajok sem csúnyák (tessék, ez rock). A pasik közül pedig sokat kiemelhetnék. Nem hiszem hogy a zselés haj, csőnaci, fülbevaló, szőrmepulcsi rózsaszín-fehér ruházat de általában alacsony IQ pótolhatna két erős kart, egy férfias megjelenésű, biztonságérzetet nyújtó rockert vagy metálost. A hosszú haj kifejezetten gyengém, és nem gondolom hogy túl "lányos" lenne, mint az agyonszolizott és kozmetikált metroszexuális beütésű discosok (tisztelet a kivételnek).

-"miért ne járhatnék jó suliba?"-> a helyesírásod szerint nem oda jársz. Bocsi.

2011. okt. 4. 17:43
 152/178 anonim válasza:
89%
Kérdező! Én úgy veszem észre, hogy tégedaz zavar, hogy a rocker lányoknak van stílusa, nem úgy mint Neked. Belépsz egy diszkóba és ugyanúgy nézel ki mint a többi.
2011. nov. 4. 09:49
 153/178 anonim ***** válasza:
88%

Khm, khm khm. Először is! Hová kerültem??? Végigolvastam az egészet, sírva röhögtem, értse, ki hogy akarja.

A kérdező egy rémesen buta teknópatkány, nuku stílussal divatmajom felfogással, és mínusz íkúval.Én 16 éves láyn vagyok, és büszkén merem vállalni, ROCKER. Emellett, igaz, nem gimnáziumba, hanem szakmunkásképzőbe járok, fodrásznak tanulok, de nem vagyok sem buta, sem műveletlen. Igenis olvasok, sőt írok is, minőségi filmeket nézek, és ZENÉT hallgatok. Eddig még senki nem csúnyázott le.

Itt megkérném a nagy átlagot, hogy a szösziket se általánosítsátok kérlek, én is szőke vagyok, bár fekete-vörössel megtoldva. Fekete szoknya, csipkeharisnya, bakancs. Ismétlem, senki sem csúnyázott le. Szinfónikus metált hallgatok elsősorban, de pl. a magyar P.Mobil is nagy kedvencem, bár már jó régi. Rammstein is, és még Marilyn Mansont is.

Diszkóban egyszer voltam, háromnegyed órát bírtam ki, többé be nem teszem a lábam. Ezerszen inkább megyek le fesztiválokra, élő emberek koncertjére, vagy ülök be egy sörre egy kocsmába. Alkesz? Sosem voltam részeg, és ez a mai társadalomban 16 évesen dicsőségnek számít holott alap dolog volna.

Te, kérdező, csak dugd a p.csákat, és élvezd, amíg ki nem rabolnak egy diszkóban. :) Hordd az alfahímcuccokat, (rózsaszín), és lény páwa. Tuomas Holopainen ezerszer szexibb Marcoval együtt

[link]

[link]

mint pl. SP.

Na, erről ennyit. Kérdező, kérlek ásd el magad, és óvd a társadalmat. :) Köszi. :)

2011. nov. 26. 14:50
 154/178 da97 válasza:
77%
na jó látom már 3 éves ez a kérdés de én most láttam és egész megdöbbentö hogy vannak ilyen r*tardált, nyom*rult s*ggfej p*rasztok..:)) te nemvagy tisztában a dolgokkal sokkal több szép rocker csaj van mint disco-s ribanc akit a fél ország végigpróbált.:S A rockerek igazi emberek akik összetartanak és mindent megtesznek egymásért.. igen biztos van néhány igénytelen p*cs DE ha 1000 rockerböl 6 b*dös patkány atttl még nemkell általánosítani te P*raszt...-.- [link] nah és neked ez miota ronda igénytelen bunkó paraszt? :D nézzél sztem inkább tükörbe és ott talán látsz egy nagyot :)) és lányok : [link] nah ez miota ronda vagy ez? --> [link]
2012. júl. 31. 12:28
 155/178 anonim ***** válasza:
77%
kérdező,te egy barom vagy...
2012. aug. 18. 21:52
 156/178 anonim ***** válasza:
79%
ne is próbáljátok győzködni,hisz egy üresfejű tróger :D
2012. aug. 18. 22:01
 157/178 anonim válasza:
79%

Attól hogy te mesevilágban élsz és nem tudod milyen az élet attól még lehet hogy mások tudják és szeretik az igazat és nem az álomvilági meséket

ápolatlanság hát hogy is mondjam a discos p*csáknak ki tudja milyen sz*xuális úton terjedő betegségei vannak erről ennyit

A rocker csajok pedig a leggyönyörűbb lények a világon imádom őket

Csúnya nő pedig nem létezik csak szomorú

2012. aug. 29. 21:44
 158/178 anonim válasza:
100%
ha bántanak mutasd meg a jobb te vagy :D
2012. aug. 29. 22:14
 159/178 anonim válasza:
79%

15/L

1. Rockert ne kulso alapjan itelj meg

2. Akit kulso alapjan rockernek tartasz az se mindig koszos/budos/pias/fuvezos. Az egesz rockerseg nem elrol szol

3. Jo dolog feketeben jarni, koncerteken razni es az nem ricsaj(vannak kivetelek)

4. Gondolom az apolatlan rockerlanyokat lattal eddig csak v pedig a normalisok nem voltak olyan feltunok, nem vetted eszre h rockerek

5. En jarnek rocker sraccal, de csak akkor ha nem az a stilusmanias fajta, az semmilyen stilusnal nemjon be

en is rocker csaj vagyok (legalabbis az en rocker meghatarozasom szerint) es

2012. aug. 30. 00:31
 160/178 anonim válasza:
100%

159es vagyok, ez a folytatas:

...es nem vagyok koszos/budos pias (jo, sort azert szeretem) es nem fuvezek

2012. aug. 30. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!