Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek rockernek vagy...

Szerintetek rockernek vagy Discosnak jobb lenni? Irjátok le fiu vagy lány és kort is. Rockernek miért jo lenni? Jó dolog feketében járni csúnyának, büdösnek lenni meg sose bulizni csak koncerteken ricsajt halgatni meg rázni?

Figyelt kérdés
Ezeket ne sértésnek vegyék a rockerek de ha jol belegondoltok gyereknek még jo rockernek lenni meg felnőtt,öregembernek de kamasz korban meg 20as éveinkbe nehogymár kimaradjunk a nightclubbokbol a szép lányokbol(mert rocker lányok elég csúnyák) meg 1 igazi buli discoban van.Melyik lánynak kéne egy rocker?Ne jöjjetek nekem Elvissel nézzétek már meg mai rockereket városba csóriznak pénzt isznak büdösek azok a hajak fujj lányok és fiuk is csunyák
2009. dec. 16. 13:13
 141/178 A kérdező kommentje:
Mert ti lusták vagyok foglalkozni magatokkal azért lesztek rockerek meg emok meg ilyen sötét stílusba azért másztok bele mert rodnák vagyok és szégyeillitek magatokat.
2011. jan. 12. 19:45
 142/178 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan, így van, igazad van, óóóó mindent tudó.

Csak hagyd már abba.

2011. jan. 12. 19:50
 143/178 anonim válasza:
88%

te jó isten szüleid mentek volna inkánn moziba -.-

Neked az IQ szinted surolja a -3-at!!!! Métál az ész!!!

2011. jan. 14. 16:33
 144/178 anonim válasza:
88%
te agyhalatt nyomorék át mossák azt a hülye agyadat és követed az idiota trendeket... Mutass már 1 ugyanolyan rockert!!! a diszkosok mind ugyanolyan nyomorékok
2011. jan. 14. 16:38
 145/178 A kérdező kommentje:
Utolso 2 ugyan olyna ember sincs szoval mind1 és ez hülyeség amit irtál mert rockereknél ahogy divat fekete szerkó a seggig érő haj(fiuknál természetesen) a sör a bor olcsó cuccok igénytelenség a discosoknál ugyan úgy divat a fehér világos cuccok a wax, a hajzsellé az igényes megjelenés borotvált nyak és szerintem a discos stílus változatosabb is!!!
2011. jan. 15. 18:14
 146/178 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező !

Tulajdonképpen mit is akarsz ? Mert csak vergődsz hónapok óta.

2011. jan. 15. 18:22
 147/178 anonim ***** válasza:
88%

elöször is én-tudomásom szerint-nem hallgatok "ricsajt". nem vagyok büdös, igényes vagyok magamra és a környezetemre is.

inkább a discosok zenéjét tartom ricsajnak. nem tartom magam csúnyának sem, de nem préselem magam miniszoknyába és köldökig kivágott felsőbe mint azt a ti fajtátok nőnemű (vagy inkább hímnemű?) egyedei teszik,és (veled ellentétben) tudok helyesen írni.ismerek rengeteg rocker lányt aki sokkal szebb, mint akiket te linkeltél, ugyanis nem ilyen agyonszolizott, kiégett prostik.amúgy miért zavar ha a rocker fiúknak hosszú hajuk van? mennyivel rosszabb ez mint a te fajtád kiszőkített, csupa zselé haja?gondolkozz el ezeken és ha már kiírsz ilyen kérdést akkor tanulj meg helyesen írni...

2011. jan. 15. 19:29
 148/178 anonim ***** válasza:
88%

Súlyos. Végtelenül súlyos. :'D

Én csak annyit mondok, hogy szeretek rocker lenni. Nem vagyok igénytelen, soha nem voltam részeg.

"20as éveinkbe nehogymár kimaradjunk a nightclubbokbol a szép lányokbol(mert rocker lányok elég csúnyák)" <- Namármost. Remélem, hogy kimarad az életemből a nightclub. Mert mondjuk én nem 'szép lányokat' keresek (mivel jómagam is lány vagyok), hanem férfiakat. Igazi férfiakat, nem azokat, akiket csak azért sorolnak a hímneműek közé, mert p*csük van.

Persze vannak seggrészeg fazonok, de a jónép mindig csak a rosszat látja meg először és jegyzi meg. És jöjjön az 1000-szer emlegetett varázsszó: ÁLTALÁNOSÍTASZ te paraszt.

18/L

2011. jan. 31. 22:03
 149/178 anonim ***** válasza:
70%

kedves Kérdező! Rocker vagyok, igényes, figyelek magamra. Elit gimnáziumba járok, szóval azt sem mundhatni, hogy hülye vagyok és az sem utolsó dolog, hogy tudok kulturáltan viselkedni. Egyszer osztálytársamék elrángattak discoba. Sokkolt. A rengeteg részeg p*csa ott esett-kelt a tánctér közepén. Gusztustalan. A zene katasztrófa. Sokkal többre becsülök egy beülős-iszogatós-beszélgetős estét a helyi rockkocsmában, mint egy estét a discoban. És a lányokra visszatérve:

Neked ez --> [link]

jobb, mint pl ő --> [link]

?Ha igen, csak gratulálni tudok neked...

16/L

2011. ápr. 2. 17:54
 150/178 anonim ***** válasza:
79%
Az összes diszkós ennyire retardált?
2011. ápr. 17. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!