Szerintetek rockernek vagy Discosnak jobb lenni? Irjátok le fiu vagy lány és kort is. Rockernek miért jo lenni? Jó dolog feketében járni csúnyának, büdösnek lenni meg sose bulizni csak koncerteken ricsajt halgatni meg rázni?
1: nem csúnyák a rocker lányok, a fiúk között meg vanak, akik nagyon jól nétnek ki
2: a rockerség nem igénytelenség kérdése. ismerek discós lányt, aki csoda ha fürdik hetente 1x, és ismerek punk fiút, aki nagyon jó illatú :$
3: ha bemész egy dizsibe nagyobb az esélye hogy drogot kevernek az italba, mint hogy szétvernek egy koncerten.
4: én lány vagyok. nekem m1 hogy a rock-on belül hova tartozik az illető (jelenleg harcore-os pasim van), a lényeg hogy egy legyen a zenei ízlésünk.
5: sok punkot, rockert, metálost ismerek, de egyik sem tartozik a 'tarhálósak' közé
6: nincs undorító hajuk ezen stílus képviselőinek! neked ez a haj jobban tetszik: [link]
mint ez: [link]
7: nem öltözködünk feketébe. a punkok (ezért veszem őket elő mert annak tartom magam) pl. színesen öltözkednek. mindenki (még a discosok is) átesnek a fekete korszakba.
8: nem igénytelenek a metalosok! mélyen tisztelem őket! szerinted ez a banda igénytelen? szerinted ronda a nő? szerintem gyönyörű a nő és egyáltalán nem igénytelenek! [link] és a jobb szélső férfi még jól is néz ki!
9: sose bulizni? hát egyik rocker ismerősömnek 6 felest kellet meginni hogy el tudja viselni ezt a zenét, mikor elkisérte egyik haverját a dizsibe. ott majd megvakulsz attól a fénytől, egy koncerten legalább mozogsz!
10: igénytelen zene? halgattál már Epicát? legalább a Sanca terra c. számukat hallgasd meg! az olyan gyönyörű...!
ez az én véleményem. lehet szidni.
13/L
hardcore:
Szó szerint: kemény mag. A nyolcvanas évek punkzenéjének egyik irányzata, amelyet kemény megszólalás, szélsőséges színpadi magatartásformák jellemeznek.
pink taraja volt, (nekem zöld van most:p) punk volt
hasonlítsd már össze a csuda rocker bandádat mit linkeltél ezzel légyszíves. Melyik az igényesebb szebb és vagányabb...
Kérdező nem unod ? :D
Amúgy, amiket te linkeltél, azok nem szép lányok, hanem könnyen kapható, egy alkalmas RIBANCOK.
HM...
Definiáld már a "megtehetik" fogalmát, hátha akkor joggal mondhtatod rám, hogy "irigykedem"
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!