Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek rockernek vagy...

Szerintetek rockernek vagy Discosnak jobb lenni? Irjátok le fiu vagy lány és kort is. Rockernek miért jo lenni? Jó dolog feketében járni csúnyának, büdösnek lenni meg sose bulizni csak koncerteken ricsajt halgatni meg rázni?

Figyelt kérdés
Ezeket ne sértésnek vegyék a rockerek de ha jol belegondoltok gyereknek még jo rockernek lenni meg felnőtt,öregembernek de kamasz korban meg 20as éveinkbe nehogymár kimaradjunk a nightclubbokbol a szép lányokbol(mert rocker lányok elég csúnyák) meg 1 igazi buli discoban van.Melyik lánynak kéne egy rocker?Ne jöjjetek nekem Elvissel nézzétek már meg mai rockereket városba csóriznak pénzt isznak büdösek azok a hajak fujj lányok és fiuk is csunyák
2009. dec. 16. 13:13
 121/178 anonim válasza:
90%

Üdv!

Rocker vagyok, 5 éves korom óta Rockot és Metált halgatok, nem vagyok se kopasz, nincs hosszú hajam, nem csak fekete cuccokban járok, nem járok acél betétesben, én azért hívom magamat Rockernek mert azt halgatok, azt szeretek, és nem "stílus Rocker" vagyok.

"jó dolog feketében járni csúnyának, büdösnek lenni meg sose bulizni csak koncerteken ricsajt halgatni meg rázni?"

Igen furcsa elképzelésed van a bulizásról, nekem az nem számít bulinak, hogy rengeteg ember kis helyen táncol, zenére amit inkább csak "zaj"nak hívok.

A Rocker csajok szerinted csúnyák? akkor igen fura izlésed van:)

[link]

Nézz bele ebbe, Nightwish, igaz ez metál, de ahogy a mondás szól: "Amíg a föld kerek mindig lesznek Rockerek, de mivel a föld ovális jó lesz a metál is!"

http://www.youtube.com/watch?v=hTdhXxxWREo&feature=channel

Az énekest nézd.

A Rockereknek is van egy olyan rétege, akik nagyon lealacsonyadtak egy szint alá, de azokat én már nem hívom Rockereknek, de ez ugyanugy igaz a többi műfajra is.

2010. febr. 17. 00:06
 122/178 anonim válasza:
91%

Egyébként:

Iron Maiden, Rage, Hammerfall, Nightwish, AC/DC Mindörökké!!

Csak, hogy a magyar zenekarokat is emlitsem: Tankcsapda, Pokolgép.

Én ezeket hívom zenének, nem a death metalt, és nem a szaros zajt ami a discokban megy.

2010. febr. 17. 00:10
 123/178 A kérdező kommentje:

utolsó előtt figy már

"Rocker vagyok, 5 éves korom óta Rockot és Metált halgatok, nem vagyok se kopasz, nincs hosszú hajam, nem csak fekete cuccokban járok, nem járok acél betétesben, én azért hívom magamat Rockernek mert azt halgatok, azt szeretek, és nem "stílus Rocker" vagyok"

Az ilyenekkel nekem nincs bajom ti idióta olvasd már el amiket írtam...A rock zenével semmi bajom utoljára mondom csak amiket leírtál az olyan stílus rockerekkel vanbajom.Mert szerintem undorító

2010. febr. 17. 13:47
 124/178 anonim ***** válasza:
100%
De akkor mért veled a nyálad itt ilyen művelten? Mellesleg a jó élet sem tud rajtad kiigazodni kisbefőtt.
2010. febr. 17. 18:19
 125/178 anonim ***** válasza:
100%
az mind hülyeség amit a rockerekről írogatsz, de ha szted az a menőbb ha csőgatyában,cukcsi rózsaszín homár polóban,meg fülbevalóban rohangálsz akk váljék egészségedre!innen is látni h a rockerek összetartóbbak,mert mi kiállunk egymásért, ellentétben veletek discobu_ikkal!jobb lenne ha inkább elgondolkodnál(hmm, bár tudom hogy ez nehezedre esik) ahelyett h itt hülyeségeket írogatsz bu_i!!!
2010. júl. 21. 14:55
 126/178 anonim ***** válasza:
70%
egyébként meg mit zsidózol kisk*csög?!az okés h bu*i vagy de h még antiszemita is!
2010. júl. 21. 15:04
 127/178 anonim ***** válasza:
95%
"Ezeket ne sértésnek vegyék a rockerek de ha jol belegondoltok gyereknek még jo rockernek lenni meg felnőtt,öregembernek de kamasz korban meg 20as éveinkbe nehogymár kimaradjunk a nightclubbokbol a szép lányokbol(mert rocker lányok elég csúnyák) meg 1 igazi buli discoban van.Melyik lánynak kéne egy rocker?Ne jöjjetek nekem Elvissel nézzétek már meg mai rockereket városba csóriznak pénzt isznak büdösek azok a hajak fujj lányok és fiuk is csunyák" ez meg mi?!tanulj meg írni kisk*csög! magyar óra az túl színvonalas ahhoz h beülj rá mi?! tudom h inkább a plázába mész shoppingolni meg verni a nyáladatXD
2010. júl. 21. 15:35
 128/178 A kérdező kommentje:
Hehe eltaláltad k*csög inkább plázába vagyok mint szótárt olvasok -.-"
2010. júl. 22. 11:20
 129/178 A kérdező kommentje:
Ennek a csak a vége szerintem.1 disco sokkal jobb buli szerintem de ez izléstöl függ meg az életre képtelen esélytelen balf*aszok mennek kocsmába alkoholizálni...és hát azzal a punkos meg gothos cuccaiddal biztos nemlehetsz valami vonzó csaj...:D El se képzelem ink hogy nézel ki
2010. júl. 23. 23:54
 130/178 anonim ***** válasza:
86%
honnan tudod h punkos meg gothos cuccokban járok?! az igazi rockerek nem feltétlenül járnak fekete cuccokban, nincs hosszú hajuk és acélbetétesük! azért mert a rockerség (a discoval ellentétben) nem a divatozásról szól, ez egy életérzés, amit te soha nem fogsz megismerni.
2010. júl. 26. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!