Szerintetek rockernek vagy Discosnak jobb lenni? Irjátok le fiu vagy lány és kort is. Rockernek miért jo lenni? Jó dolog feketében járni csúnyának, büdösnek lenni meg sose bulizni csak koncerteken ricsajt halgatni meg rázni?
Üdv!
Rocker vagyok, 5 éves korom óta Rockot és Metált halgatok, nem vagyok se kopasz, nincs hosszú hajam, nem csak fekete cuccokban járok, nem járok acél betétesben, én azért hívom magamat Rockernek mert azt halgatok, azt szeretek, és nem "stílus Rocker" vagyok.
"jó dolog feketében járni csúnyának, büdösnek lenni meg sose bulizni csak koncerteken ricsajt halgatni meg rázni?"
Igen furcsa elképzelésed van a bulizásról, nekem az nem számít bulinak, hogy rengeteg ember kis helyen táncol, zenére amit inkább csak "zaj"nak hívok.
A Rocker csajok szerinted csúnyák? akkor igen fura izlésed van:)
Nézz bele ebbe, Nightwish, igaz ez metál, de ahogy a mondás szól: "Amíg a föld kerek mindig lesznek Rockerek, de mivel a föld ovális jó lesz a metál is!"
http://www.youtube.com/watch?v=hTdhXxxWREo&feature=channel
Az énekest nézd.
A Rockereknek is van egy olyan rétege, akik nagyon lealacsonyadtak egy szint alá, de azokat én már nem hívom Rockereknek, de ez ugyanugy igaz a többi műfajra is.
Egyébként:
Iron Maiden, Rage, Hammerfall, Nightwish, AC/DC Mindörökké!!
Csak, hogy a magyar zenekarokat is emlitsem: Tankcsapda, Pokolgép.
Én ezeket hívom zenének, nem a death metalt, és nem a szaros zajt ami a discokban megy.
utolsó előtt figy már
"Rocker vagyok, 5 éves korom óta Rockot és Metált halgatok, nem vagyok se kopasz, nincs hosszú hajam, nem csak fekete cuccokban járok, nem járok acél betétesben, én azért hívom magamat Rockernek mert azt halgatok, azt szeretek, és nem "stílus Rocker" vagyok"
Az ilyenekkel nekem nincs bajom ti idióta olvasd már el amiket írtam...A rock zenével semmi bajom utoljára mondom csak amiket leírtál az olyan stílus rockerekkel vanbajom.Mert szerintem undorító
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!