supra magasszáru cipő + barna zarás nadrág + dc póló + pull &pears pulóver + ice watch + dc fullcap ( épp hogy rajtam ne hogy lelapuljon a hajam ) + páwa haj.
ezek alapján szerintetek melyk vagyok inkább jobban ?
viselkedés alapján nem vagyok egyik se csak öltözködés alapján!
és nem viccelek , ti vagytok nyomorékok hogy nincs stilusotok és véletlenül irtam hogy pears XDDDDD
és grat nektek irigyek akiknek nincs normális nőjük :)
2013. okt. 15. 15:16
53/141 anonim válasza:
Szerintem zörrenj össze az emós haveroddal, ugyan olyan hulladékok vagytok mindketten, aztán még bármi megtörténhet... ha érted mire gondolok..:D
2013. okt. 15. 15:24
54/141 anonim válasza:
Egyébként tudod mi az, hogy stílusa van valakinek? Pont nem az, amit te csinálsz hogy majmolsz másokat... nagyon retardált vagy és sajnálom a szüleidet:(
2013. okt. 15. 15:25
55/141 anonim válasza:
Stílust nem lehet venni. Menő gönceid lehetnek, attól még egy kis majom maradsz.
Irigység? Muhaha. Mire? Hogy mekkora arcod van? Ha az eszeddel vágnál fel, még csak-csak, de hogy be tudsz menni egy üzletbe és tudsz apuci pénzéből vásárolni, az kb egy amőbának is menne.
Egyébként nyugodtan mondogasd csak magadnak a kis önigazoló mondataidat (tehát hogy mindenki h*lye és te vagy a világ ura), senkit nem érdekel. Legalábbis nekem tuti nem okozol álmatlan éjszakát.
2013. okt. 15. 15:42
56/141 A kérdező kommentje:
istenem , ennyire hogy lehet sírni ?
2013. okt. 15. 16:12
57/141 anonim válasza:
Én 23 éves vagyok, láttam felnőni ilyen generációt mint te, persze akkor nem swagnak hívták, de akkor is letolt gatya meg hasonlók volt a menő. Az egyik ilyen jampi gyereket megtalálod valamelyik kórházban, hullákat cipel meg a betegek ágytálát tisztítja a másikat pedig valami elhagyatott romos házba bedrogozva megtalálod, mindketten megkaptak mindent anyuci, apucitól mint te, csak anyuci, apuci leszegényedett, vagy megöregedett a másik tagnál meg összeverekedett a saját faterjával akit később lecsuktak valamiért. Volt egy kínai ruhákba járó stréber osztálytársunk, ő BME-n végzett, az egyik leggazdagabb és legsikeresebb ember lett a 32 fős osztályunkból. Inkább azzal menősködj ami a te eredményed nem azzal amit a szüleid a segged alá raktak, előbb utóbb úgyis kikerülsz a szárnyaik alul, ez 100% ;) pl. milyen osztályzataid vannak? Hát előtted se áll fényes jövő, szóval nem, nem irigykedek. Ja és a 13 kislány barátnődre se. Bár most se fogsz értelmes választ adni, csak valami idióta szöveget benyögsz amit idáig is megszokhattunk tőled... Nem veszed észre, hogy folyamatosan lejáratod magad?
2013. okt. 15. 16:39
58/141 anonim válasza:
Mi már csak bánatunkban sírunk, hogy hogyan lehetsz ilyen hülye. Tényleg jobban járnál, ha inkább benyögnéd, hogy troll vagy, mert ha tényleg ilyen vagy az nagyon gáz.
2013. okt. 15. 16:43
59/141 A kérdező kommentje:
milyen troll te nyomorék ? :DDDD attól még hogy páwa vagyok nem vagyok "TROLL" ti csöves pénznélküli kínai ruhába járó csúnya haju emberek :)
2013. okt. 15. 20:19
60/141 anonim válasza:
Biztos több van a pénztárcámba mint egy anyuéktól kapott ezres.:D:D:D:D Felnőtt korodban még annyi se lesz ;) Mehetsz "szolgáltatásokat" nyújtani öreglányoknak meg férfiaknak...:D Sz0pás lesz :D Szó szerint:DDDDDDDDDD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!