Swag vagyok vagy páwa öltözködés alapján?
hordok:
supra magasszáru cipő + barna zarás nadrág + dc póló + pull &pears pulóver + ice watch + dc fullcap ( épp hogy rajtam ne hogy lelapuljon a hajam ) + páwa haj.
ezek alapján szerintetek melyk vagyok inkább jobban ?
viselkedés alapján nem vagyok egyik se csak öltözködés alapján!
Öltözködés alapján olyan vagy,mint az összes többi fiú. Magadra b*aszol minden raj márkából valamit és akkor menő vagy:)
Azt gondolom rólad,hogy nincsen stílusod és ezért öltözködsz minden jelenleg felkapott márkából. Azzal nincs bajom,hogy márkás ruhákat hordasz (értsd: nem vagyok irigy),mert én is szoktam Zara,Bershka,New Yorker és egyéb tucat boltokban vásárolni ha megtetszik valami.
Én sajnálom,hogy ilyenek a mai fiúk. Fogadni mernék,hogy többet foglalkozol a külsőddel,mint én. Na jó mindegy,nem bántani akarlak meg az egodat sem szeretném megbántani.
A kérdésre a válasz: majom vagy -> se swag,se páwa.. fölösleges bármilyen stílus mögé bújnod,mert nincs stílusod:/
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!