Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Swag vagyok vagy páwa öltözköd...

Swag vagyok vagy páwa öltözködés alapján?

Figyelt kérdés

hordok:

supra magasszáru cipő + barna zarás nadrág + dc póló + pull &pears pulóver + ice watch + dc fullcap ( épp hogy rajtam ne hogy lelapuljon a hajam ) + páwa haj.

ezek alapján szerintetek melyk vagyok inkább jobban ?

viselkedés alapján nem vagyok egyik se csak öltözködés alapján!

2013. okt. 14. 14:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/141 anonim ***** válasza:
mert a régi fiúk milyenek voltak 17l?
2013. okt. 14. 18:14
 22/141 A kérdező kommentje:
van stilusom nem mint nektek kinai ruhás sz@rházik , akiknek csajuk se lesz max csunya <3333 ennyi bro
2013. okt. 14. 18:56
 23/141 anonim ***** válasza:
74%
Tudod, ha már ennyi ember negatív véleménnyel van rólad, akkor már meg kellett volna fordulni a a fejedben, hogy benned van a hiba...
2013. okt. 14. 19:34
 24/141 anonim ***** válasza:
76%
életemben nem vettem kínai ruhát, de egy pull&bear pulóverre se hidd hogy akkora exkluzív cucc, főleg ha másik száz ember ugyan úgy néz ki mint te, nyomorék....ennyi bro
2013. okt. 14. 19:43
 25/141 anonim ***** válasza:
77%

# 21

Talán fiúk voltak és nem olyanok,mint a kislányok?:) Már tisztelet a kivételnek,lehet csak én élek rossz környezetbe ,de felénk egyre több a cicafiú.

Megbeszélek velük egy találkozót és én hamarabb elkészülök,mint ők. Hozzáérek a hajukhoz és visítanak,hogy "nemááár". Jófejek meg szeretem őket,de azért ne már. Szerintem én az 50kgmal hamarabb elbírnám őket,mint ők engem. Meg Uram, nézz már rájuk. Passzosabb rajtuk a nadrág,mint rajtam mondjuk egy leggings. Csillogós füllbevalókat hordanak, nyakláncokat, egyre többen festik is magukat. Kondizás,foci vagy bármilyen sport helyett inkább leülnek valahova és cigiznek,isznak meg kockulnak. Meg én barom kérdéseket tesznek fel,hogy ő most akkor páwa vagy swag? Hagyjuk már. Meg Ice Watch meg mindenki csicska aki nem a Westendbe éli az életét.

17l

2013. okt. 14. 19:45
 26/141 anonim ***** válasza:
73%
Jaj ne nyúlj a hajamhoz... úristen, mi lenne ha a sorkatonaságon lennének és géppel mennének végig mindegyikük fején? Sírnának mint a fürdős k*rv@... és ez generációról generációra csak rosszabb lesz, képzeljétek el, hogy az általuk felnevelt gyerek milyen lesz, na meg a jövő nemzedéke akik az országot viszik majd a hátukon, arról nem is beszélve...(Magyarország R.I.P.) Tisztelet egyre kevesebb bennük, nagy az arcuk akárcsak ennek a kis nokedlinek, de a férfiasság is egyre kevesebb... ezért nem ártana a sorkatonaság újra mondjuk 1 évre.
2013. okt. 14. 19:56
 27/141 A kérdező kommentje:
szégyenek vagytok válaszolók , és több van mi belölünk mint a tibelőletek átlag emberek :)
2013. okt. 14. 20:19
 28/141 anonim ***** válasza:
100%
Mivel TUCATEMBER vagy,erre ne legyél már büszke kissrác :D
2013. okt. 14. 20:21
 29/141 A kérdező kommentje:

inkább nem hogy ti is páwák lennétek itt sirtok , igy nem lesz csajotok

vagy ha lesz csunya :)

sok szerencsét

egy kérdésre nem lehet válaszolni normálisan pff ez a mai "átlag" ember divatja hogy fikázza a jobbat grat HUNGARY <3

2013. okt. 14. 20:22
 30/141 anonim ***** válasza:
87%
ennyire hülye nem lehet valaki... szerintem csak hülyéskedik valaki...
2013. okt. 14. 20:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!