Swag vagyok vagy páwa öltözködés alapján?
hordok:
supra magasszáru cipő + barna zarás nadrág + dc póló + pull &pears pulóver + ice watch + dc fullcap ( épp hogy rajtam ne hogy lelapuljon a hajam ) + páwa haj.
ezek alapján szerintetek melyk vagyok inkább jobban ?
viselkedés alapján nem vagyok egyik se csak öltözködés alapján!
# 21
Talán fiúk voltak és nem olyanok,mint a kislányok?:) Már tisztelet a kivételnek,lehet csak én élek rossz környezetbe ,de felénk egyre több a cicafiú.
Megbeszélek velük egy találkozót és én hamarabb elkészülök,mint ők. Hozzáérek a hajukhoz és visítanak,hogy "nemááár". Jófejek meg szeretem őket,de azért ne már. Szerintem én az 50kgmal hamarabb elbírnám őket,mint ők engem. Meg Uram, nézz már rájuk. Passzosabb rajtuk a nadrág,mint rajtam mondjuk egy leggings. Csillogós füllbevalókat hordanak, nyakláncokat, egyre többen festik is magukat. Kondizás,foci vagy bármilyen sport helyett inkább leülnek valahova és cigiznek,isznak meg kockulnak. Meg én barom kérdéseket tesznek fel,hogy ő most akkor páwa vagy swag? Hagyjuk már. Meg Ice Watch meg mindenki csicska aki nem a Westendbe éli az életét.
17l
inkább nem hogy ti is páwák lennétek itt sirtok , igy nem lesz csajotok
vagy ha lesz csunya :)
sok szerencsét
egy kérdésre nem lehet válaszolni normálisan pff ez a mai "átlag" ember divatja hogy fikázza a jobbat grat HUNGARY <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!