Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerinted ki számít "bénának"?...

Szerinted ki számít "bénának"? (Viselkedés, öltözködés, stb. szempontjából. )

Figyelt kérdés
2013. okt. 11. 12:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
20%
Bénának gondolom azt, aki most múlt 30 éves, nő, és arra büszke, hogy a fősuli óta nem vásárolt magának nadrágot. Ezért 8 évvel ezelőtti trapézfarmerben jár. Baromi jól keres, viszont ízlésficamos, kedvenc boltja az Invázió, ott is a legbénább dolgokat válogatja ki. Illetve nem tudja mi az a 'lol', a főnök ezt válaszolta vissza neki egy emailjére, ő pedig töredelmesen bevallotta, hogy rá kellett keresnie google-ben, hogy mi az a lol. Na, ő lol.
2013. okt. 11. 12:23
 2/11 anonim ***** válasza:
80%

Béna az, aki az öltözködése alapján már képes valakit leírni.

Előzőnek: a trapéz farmer már újra divatosnak számít, a sztárok is ezt hordják :)

2013. okt. 11. 12:32
 3/11 anonim ***** válasza:
84%
a ''páwák''.akik azt hiszik hogy többek mint te vagy én,mert felhúzzák a ''b*zis'' ruhákat.nőkbe pedig az igénytelenek.akik abszolut nem adnak magukra.koszos a körme,rendezetlen,zsíros a haja,és tipikusan úgy beszél mint egy tajparaszt
2013. okt. 11. 12:38
 4/11 anonim ***** válasza:
91%

Viselkedés: aki udvariatlan, modortalan, azt hiszi, hogy az a menő, ha minden második szava b+ vagy g*ci.

Öltözködés: aki nem az alapján választ magának ruhát, hogy neki mi tetszik és mi áll jól, hanem hogy mi a divat és mi a többi ember véleménye.

2013. okt. 11. 12:40
 5/11 anonim ***** válasza:
58%
Első: nagyon nem csíped a kolléganődet, ugye?
2013. okt. 11. 12:59
 6/11 anonim ***** válasza:
A válaszom pedig megegyezik a 77%-os hozzászólóéval. Ez a véleményem nekem is.
2013. okt. 11. 13:00
 7/11 anonim ***** válasza:

Külsőségek alapján szerintem a higiénia hiányát leszámítva nem lehet valakit megítélni.

Bénának gondolom azt, aki egy általa menőnek gondolt dolgot utánoz, viszont nem a saját egyéniségéből fakad, így minden gesztusából, mondatából, ordít, hogy egy senki, csak valakinek gondolja magát. Na ez béna.

2013. okt. 11. 13:10
 8/11 anonim ***** válasza:
36%
Köszönöm, hogy lepontoztatok! :) Egyébként tényleg nem szeretem a kolléganőt, mert borzalmasan primitív. Olyan stílusban tud ügyfelekkel beszélni, mintha ő lenne a pápa legalább. Nem kizárólag az ízlése alapján tartom bénának, viszont jól esett leírni. Olyan pitiáner balhékat csapott körülöttem, ami után én eldöntöttem, hogy jobb távol tartani magamat tőle. És tartom magam ahhoz, amit leírtam. Sajnálom, de összhatásában ő számomra egy béna ember. Aki büszke arra, hogy 30 éves nő létére szombat este 9-kor kihívja a rendőrséget, mert pár házzal arrébb (kertes ház, nem társas) valaki házibulit tart és ő nem tud aludni. Szerintem az ilyen ember béna, sajnálom. Úgy viselkedik, mint egy 78 éves, öregíti magát, hogy ezzel tekintélyt szerezzen és bölcs benyomást keltsen.
2013. okt. 11. 13:22
 9/11 Mirk ***** válasza:
100%
Az én szememben azok a "férfiak" bénák, akik úgy öltöznek mint egy kislány, vagy képesek divatból felvenni egyenesen röhejes dolgokat, pl.: az a fosós nadrág, aminek az ülepe térdnél van.
2013. okt. 11. 13:23
 10/11 anonim ***** válasza:

Elsősorban azt tartom bénának, akinek az értékrendjében a divat megelőzi a józan eszet.

Bővebben:

-Aki hagyja magát a divat által illogikus cselekedetekre ragadtatni. Pl. megvesz egy akármilyen nadrágot a New Yorkerben, PUSZTÁN AZÉRT, mert a New Yorkerben vásárolni menő. Vagy előnytelen, ízléstelen, aránytalanul drága stb. holmikat vesznek, nem csak ruhát, akármit.

-Akinek a viselkedését a divat határozza meg.

-Akinek rossz az értékrendje, azaz aki szerint kulturáltnak, műveltnek lenni ciki, tajparasztnak lenni pedig menő és jó dolog.

-Aki haszontalanul tölti az idejét. (Nem arra gondolok, amikor valaki napi 1-2 órát olvas vagy számítógépezik, mert kikapcsolódásra mindenkinek szüksége van. Hanem arra, amikor ez túlzott méreteket ölt, pl. amikor valaki fél napot képes a járdaszegélyen ücsörögve szotyizással és a fejéből kifelé bambulással eltölteni.)

-Aki előítéletes. Aki elégtelen mennyiségű információ alapján elítél másokat.

-Aki fölösleges dolgokra szórja el a pénzét. Persze hogy kinek mi a fölösleges, az nézőpont kérdése is, de azért nem csak az. A plázákban kapható ruhák semmivel sem jobb minőségűek, szebbek vagy tartósabbak, mint a kevésbé "menő" boltokban kaphatók, csak épp az áruk a duplája.

-Aki sznob. Pl. mindig megveszi a legújabb, legmenőbb telefont, "csak mert neki az tetszik". Egy hónapig használja, aztán kijön az új, amit megint csak megvesz... Ez sem épp okos viselkedés.

2013. okt. 11. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!