Lányok, Jó ez igy? Kérdezném én, hátrányos az ilyen öltözködés a lányok szempontjából? Hogy tekintetek 1 iyen fiúra? (Többi lenn)
A lényeg,hogy nagyon szeretek divatosan öltözni, farmer+póló+ing kombinációban járni,és mindenhova. Suliba,ünnepségekre,bulikra,csak úgy ki az utcára.
És látom némely embereken,fiatalokon ,hogy iszonyat furán néznek rám. Múltkor is koncerten voltunk,hát én abból a nagy tömegből nemláttam még 1embert aki ennyire "kivolt" öltözve, mindig olyan fura érzésem támad ilyenkor, van olyan is aki leszól ez miatt, az ilyen emberek engem nemérdekelnek.
17/F
Én lányként vagyok és voltam mindig is ugyanígy. Szoknya/farmer, blúz (gyakran fehér), blézer. Ilyenkor meg elegánsabb nyári ruha.
Nem a ruha teszi az embert. Voltam már fehér miniruhában fesztiválon, ahol megcéloztam a rocksátrat, mert egymás után három koncert is volt, ami érdekelt. Persze eléggé kitűntem, rajtm kívül mindenki totál feketében volt, meg is szólított egy társaság, hogy biztos jó helyen járok-e. Aztán lenyomtam a három koncertet úgy, hogy végigénekeltem. Utána már nagyon kedvesek voltak :D Pedig elsőre megszóltak, láttam. De legalább néhány embert meggyőztem,hogy ne a ruha alapján ítéljen :)
nemvagyok sovány,nemvagyok kigyurt,rendes alakom van,magasvagyok : )
nemvagyok szolibarna,söt még annyira barna sem : )
Nekem nem bejövős..bár én is szeretek "túlöltözni"...furcsa, de másokon nem tetszik
17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!