Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Swag vagyok vagy páwa öltözköd...

Swag vagyok vagy páwa öltözködés alapján?

Figyelt kérdés

hordok:

supra magasszáru cipő + barna zarás nadrág + dc póló + pull &pears pulóver + ice watch + dc fullcap ( épp hogy rajtam ne hogy lelapuljon a hajam ) + páwa haj.

ezek alapján szerintetek melyk vagyok inkább jobban ?

viselkedés alapján nem vagyok egyik se csak öltözködés alapján!

2013. okt. 14. 14:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/141 A kérdező kommentje:
irigyek :333333333
2013. okt. 14. 20:24
 32/141 anonim ***** válasza:
81%
Lány vagyok,szóval nem is lesz csajom elhiheted,de olyan fiú se kell aki lányosabb,mint én :*
2013. okt. 14. 20:28
 33/141 anonim ***** válasza:
78%
Haver szerintem gyorsan nyögd be hogy troll vagy , jobban jársz
2013. okt. 14. 20:32
 34/141 A kérdező kommentje:
jajj itt fikáztok mert jobb cucokba járok ezért ? meg itt sirtok ti semmirekellők
2013. okt. 14. 21:00
 35/141 anonim ***** válasza:
75%
Öltözködés alapján egy 13-14 éves látens homoszexualitással küszködő kisfiú lehetsz, a 8 ezres zara nadrágodra meg ne hidd, hogy akkora kaland, az igazi férfiak drága öltönyökbe járnak és felnőtt jó nőket kapnak meg nem tizenéves p1csákat, szóval nem irigykednek rád, hanem kinevetnek.
2013. okt. 14. 21:13
 36/141 A kérdező kommentje:
vicces vagy utolsó : 3 ja mégse
2013. okt. 14. 21:15
 37/141 anonim ***** válasza:
78%

"viselkedés alapján nem vagyok egyik se csak öltözködés alapján!"

Sikerült bebizonyítanod, hogy de igen, viselkedés alapján is az vagy!

Nem tudom, hogy kamu-e a kérdés vagy nem, de te tajparaszt senkiházi mi jogon ítélkezel te a másik felett mikor még életedben nem csináltál semmit csak ratyiskodtál?

Tudod vannak ám olyanok is akiket nem tart el anyuci meg apuci és nem kell ezért lenézni a másikat te gyökér mert nem vagy te semmivel sem jobb. Átlag ember? Örülök, hogy átlagos vagyok, mert ha ilyen retek lennék mint te, inkább elbújnék szégyenemben. Lassan a te fajtád lesz az átlag ember...sajnos. Na meg nem attól lesz valaki különleges, hogy felveszi az "egyenruhát". Stílus? Milyen stílusod van neked? Én is le tudok majmolni bárkit...szánalom vagy.

2013. okt. 14. 21:22
 38/141 anonim ***** válasza:
90%
Gondolni fogok rád, amikor kirepülsz a szüleid szárnya alól, és kikerülsz a nagy betűs életbe te kis yolo majom ;)
2013. okt. 14. 21:40
 39/141 anonim ***** válasza:
93%
Majd jól megszopat valamelyik kinai turista téged a Westend wc-jében!
2013. okt. 14. 23:22
 40/141 anonim válasza:
4%

Nyugi, csak irigykednek :) Mert bizony a lányoknak ez jön be és néhány senkinek ez fáj ;) Én meg emo vagyok és hetente más csajjal vagyok, a sok kutya meg irigykedik, próbál lejáratni, de én csak nevetek rajtuk:DDDDDDD

A miszter is megmondta a páwa dalban, idézem: "Azt sem tudom, miért buknak a lányok arra, aki cikis" Ebből az jön le, hogy csak irigy... De ne törődj velük! A lényeg, hogy neked van nőd, az irigyeknek, meg maradt a kezük, meg a gyúrós haverjuk :'DD

2013. okt. 15. 00:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!