Swag vagyok vagy páwa öltözködés alapján?
hordok:
supra magasszáru cipő + barna zarás nadrág + dc póló + pull &pears pulóver + ice watch + dc fullcap ( épp hogy rajtam ne hogy lelapuljon a hajam ) + páwa haj.
ezek alapján szerintetek melyk vagyok inkább jobban ?
viselkedés alapján nem vagyok egyik se csak öltözködés alapján!
"viselkedés alapján nem vagyok egyik se csak öltözködés alapján!"
Sikerült bebizonyítanod, hogy de igen, viselkedés alapján is az vagy!
Nem tudom, hogy kamu-e a kérdés vagy nem, de te tajparaszt senkiházi mi jogon ítélkezel te a másik felett mikor még életedben nem csináltál semmit csak ratyiskodtál?
Tudod vannak ám olyanok is akiket nem tart el anyuci meg apuci és nem kell ezért lenézni a másikat te gyökér mert nem vagy te semmivel sem jobb. Átlag ember? Örülök, hogy átlagos vagyok, mert ha ilyen retek lennék mint te, inkább elbújnék szégyenemben. Lassan a te fajtád lesz az átlag ember...sajnos. Na meg nem attól lesz valaki különleges, hogy felveszi az "egyenruhát". Stílus? Milyen stílusod van neked? Én is le tudok majmolni bárkit...szánalom vagy.
Nyugi, csak irigykednek :) Mert bizony a lányoknak ez jön be és néhány senkinek ez fáj ;) Én meg emo vagyok és hetente más csajjal vagyok, a sok kutya meg irigykedik, próbál lejáratni, de én csak nevetek rajtuk:DDDDDDD
A miszter is megmondta a páwa dalban, idézem: "Azt sem tudom, miért buknak a lányok arra, aki cikis" Ebből az jön le, hogy csak irigy... De ne törődj velük! A lényeg, hogy neked van nőd, az irigyeknek, meg maradt a kezük, meg a gyúrós haverjuk :'DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!