Swag vagyok vagy páwa öltözködés alapján?
hordok:
supra magasszáru cipő + barna zarás nadrág + dc póló + pull &pears pulóver + ice watch + dc fullcap ( épp hogy rajtam ne hogy lelapuljon a hajam ) + páwa haj.
ezek alapján szerintetek melyk vagyok inkább jobban ?
viselkedés alapján nem vagyok egyik se csak öltözködés alapján!
Már fél éve fennt vagyok az oldalon és bizony nincs értékelésem, mert nem szoktam válaszolni kérdésekre de erre muszáj volt... Ennyi irigy sz@rt még nem láttam, de én mindig is élveztem, amikor irigykednek :DD
Megkérdeztem néhány embert, hogy ugyan miért nem szeretik a stílusom és rendszerint az volt a válasz, hogy:
-"azt hallottam, hogy ti csak csettintetek egyet és a csaj már cidázik is"
-"nektek könnyebb csajozni nem kell szinte semmit csinálnotok egyből 10 nő vesz körül, nekem meg meg kell kicsit erőltetni magam"
stb...
Na fáj mi? :'( wup wup irigy g*cik :'DDD Lehet lepontozni senkik :)))
tuti ez a tema, nagyon szorakoztato!.. :D a kerdezo egy troll(meghozza jofele, riszpekt), csak nem ertem hh eddig mindossze 2 embernek tunt ez fel...
Am h valaszoljak is a kerdesre, sztem csak pawa vagy, a swag ennel jobb/tobb, meg az nem dc fullcapet hord, hanem OBEY, DOPE esetleg Supreme-et...
-jo stilusuk pedig az olasz tizeneves fiataloknak van, a magyar pawak,divatmajmok tobbsege, tenyleg raszolgal erre a majom nevre, mert giccsesek, rajosak, nincs stiluserzekuk, tisztelet a kivetelnek...
Amugy meg van az a mondas h nem a ruha teszi az embert...ismerek olyat, aki kulsore egy atlagos kocsognek nez ki, mint ahogy a kerdezo is kinezhet, de full jofej, nem az az ures ember, van szemelyisege, tarsasagi ember...
-szoval ne ez legyen a donto
Bazze, le se tudja írni normálisan: Pull&Pears... hangosan felröhögtem :))) Márkab*zi hülyegyerek vagy...
Fullcapnél undorítóbbat... de gusztustalan egy ruhadarab, aki ezt kitalálta, hihetetlen. Neked már csak a fültágító hiányzik... Legyél csak büszke magadra, hogy tucatember vagy! Reméljük kinövöd majd....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!