Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Swag vagyok vagy páwa öltözköd...

Swag vagyok vagy páwa öltözködés alapján?

Figyelt kérdés

hordok:

supra magasszáru cipő + barna zarás nadrág + dc póló + pull &pears pulóver + ice watch + dc fullcap ( épp hogy rajtam ne hogy lelapuljon a hajam ) + páwa haj.

ezek alapján szerintetek melyk vagyok inkább jobban ?

viselkedés alapján nem vagyok egyik se csak öltözködés alapján!

2013. okt. 14. 14:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/141 anonim ***** válasza:
90%
Kicsit se feltűnő, hogy még százalékos értékelése sincs ennek a felhasználónak, tehát friss reg... szánalmas vagy kérdező, most meg már emó vagy? mondtam én, hogy buz1 vagy..:D:DDD ja és még mindig nem irigykedünk(mert egyszerűen nincs mire) hanem megvetünk téged.;):(
2013. okt. 15. 00:11
 42/141 anonim válasza:
18%

Már fél éve fennt vagyok az oldalon és bizony nincs értékelésem, mert nem szoktam válaszolni kérdésekre de erre muszáj volt... Ennyi irigy sz@rt még nem láttam, de én mindig is élveztem, amikor irigykednek :DD

Megkérdeztem néhány embert, hogy ugyan miért nem szeretik a stílusom és rendszerint az volt a válasz, hogy:

-"azt hallottam, hogy ti csak csettintetek egyet és a csaj már cidázik is"

-"nektek könnyebb csajozni nem kell szinte semmit csinálnotok egyből 10 nő vesz körül, nekem meg meg kell kicsit erőltetni magam"

stb...

Na fáj mi? :'( wup wup irigy g*cik :'DDD Lehet lepontozni senkik :)))

2013. okt. 15. 00:22
 43/141 anonim ***** válasza:
100%
A swag-ot inkább a divat rap-erek használják a páwa meg a diszkós, rózsaszín v kivágású pólót hordó madarakra. Amúgy mire vagyunk irigyek? 14 éves éretlen p1csákra? A férfiaknak a tommy hilfinger vagy a Lacoste a márkájuk, vagy az öltönyök, elegánsabb dolgok stb. vagy max a ralph laurenben vannak férfiasabb dolgok, a pull&bear pedig a divat kispöc$öknek való, mint te.
2013. okt. 15. 00:26
 44/141 anonim ***** válasza:
93%
# 42 Hát nem tudom, én lány vagyok, a szebbek közé tartozom amit a környezetem is megerősít, de az emósoktól kifordul a belem, azok még a kérdező féle divatmajmoknál is kevesebb férfiasságot hordoznak. Szerintem te hazudsz.
2013. okt. 15. 00:28
 45/141 anonim ***** válasza:
79%
Max anyukád cidáz le egy csettintésre, a többit álmodtad.
2013. okt. 15. 00:30
 46/141 anonim ***** válasza:
100%

tuti ez a tema, nagyon szorakoztato!.. :D a kerdezo egy troll(meghozza jofele, riszpekt), csak nem ertem hh eddig mindossze 2 embernek tunt ez fel...

Am h valaszoljak is a kerdesre, sztem csak pawa vagy, a swag ennel jobb/tobb, meg az nem dc fullcapet hord, hanem OBEY, DOPE esetleg Supreme-et...

-jo stilusuk pedig az olasz tizeneves fiataloknak van, a magyar pawak,divatmajmok tobbsege, tenyleg raszolgal erre a majom nevre, mert giccsesek, rajosak, nincs stiluserzekuk, tisztelet a kivetelnek...

Amugy meg van az a mondas h nem a ruha teszi az embert...ismerek olyat, aki kulsore egy atlagos kocsognek nez ki, mint ahogy a kerdezo is kinezhet, de full jofej, nem az az ures ember, van szemelyisege, tarsasagi ember...

-szoval ne ez legyen a donto

2013. okt. 15. 07:46
 47/141 anonim ***** válasza:
100%

Bazze, le se tudja írni normálisan: Pull&Pears... hangosan felröhögtem :))) Márkab*zi hülyegyerek vagy...

Fullcapnél undorítóbbat... de gusztustalan egy ruhadarab, aki ezt kitalálta, hihetetlen. Neked már csak a fültágító hiányzik... Legyél csak büszke magadra, hogy tucatember vagy! Reméljük kinövöd majd....

2013. okt. 15. 09:05
 48/141 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok képes elhinni, hogy ez a kérdés komoly és hogy a kérdező kommentjei is azok :DDD
2013. okt. 15. 13:12
 49/141 anonim ***** válasza:
100%
Édesem... tíz év múlva beszéljünk, hátha addigra rendes ember lesz belőled :D
2013. okt. 15. 14:56
 50/141 anonim ***** válasza:
100%
Bírom ezt az irigy dumát, hogy az ilyen napi$zar pozitív emberek mindig ezzel védekeznek. Egyik napról a másikra a bőrödbe kerülnék 2 hétig csak folyamatosan sírnék utána meg leugranék ejtőernyő nélkül egy repülőből. Na ennyire vagyok irigy a páwa fejedre.:D
2013. okt. 15. 15:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!