supra magasszáru cipő + barna zarás nadrág + dc póló + pull &pears pulóver + ice watch + dc fullcap ( épp hogy rajtam ne hogy lelapuljon a hajam ) + páwa haj.
ezek alapján szerintetek melyk vagyok inkább jobban ?
viselkedés alapján nem vagyok egyik se csak öltözködés alapján!
Amúgy nem vagy csúnya, de mennyivel jobban állna neked mondjuk egy ing... de majd rájössz később. Meg remélem az IQ-d is fejlődni fog.
2013. okt. 18. 20:07
102/141 anonim válasza:
Hát...tényleg tűnsz úgy 13 évesnek.
Tőled sokkal jobb pasik akartak már velem járni, ugyan ilyen stílussal, és bár nekik is volt arcuk, de nem ekkora. Na meg rajtuk legalább van valami izom, mert ahogy elnézlek egy erősebb szellő elfújna. Lány létemre több izom van rajtam, mint rajtad.
Tulajdonképpen nem tudom mire vered úgy magad, semmi extra nincs benned. Kimegyek az útra, találkozok minimum 10 ugyan ilyen kaliberű pasival.
2013. okt. 18. 23:51
103/141 Nayal válasza:
Rocker vagyok, van barátnőm, és szép legalábbis nekem nagyon tetszik. Hétvégén felmegyünk pestre haverokkal inni jösz Te is? De egyedül. A haverjaim is rockerek/metálosok. A hajadhoz nem nyúlunk ígérem. Milyen piát szeretsz? A keletiben leszünk. Gyere nyugodtan.
2013. okt. 20. 17:16
104/141 anonim válasza:
De egyedül. :DDDDDDDDDDDD
2013. okt. 20. 17:22
105/141 anonim válasza:
Hát ez kur va átlátszó duma volt, ha össze akarod verni próbálkozz valami jobb dumával, add ki magad csajnak aki találkozni akar vele stb. :D
2013. okt. 20. 17:39
106/141 anonim válasza:
A 20 dekádra játszod meg magad te szerencsétlen... ?
2013. okt. 20. 22:48
107/141 Nayal válasza:
Nem mondtam komolyan kíváncsi voltam mit reagál rá, ősziszünetben viszont Szegeden leszek/szünk, gondolom ott is vannak ilyenek.
2013. okt. 21. 08:24
108/141 anonim válasza:
Küldjél nekem is képet, hagyj röhögjek. Rocker srác: besírtam XD
2013. okt. 21. 18:52
109/141 anonim válasza:
Jaaa, látom a linket. Milyen kicsi vagy, hány éves vagy? Lehet még meg is simizném a kis buksidat ha nem lennél ilyen gyökér, de így csak megrugdosni tudnálak :D
2013. okt. 21. 18:53
110/141 anonim válasza:
nem tudom feltűnt e egyeseknek hogy mások megverése, azzal fenyegetése bűncselekmény és nem poén!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!