supra magasszáru cipő + barna zarás nadrág + dc póló + pull &pears pulóver + ice watch + dc fullcap ( épp hogy rajtam ne hogy lelapuljon a hajam ) + páwa haj.
ezek alapján szerintetek melyk vagyok inkább jobban ?
viselkedés alapján nem vagyok egyik se csak öltözködés alapján!
Van különbség a kettő közt?:D Mind kettő egy alávaló utolsó stílusnak nem mondható sz*rkupac :) Én személy szerint ilyen cuccok nélkül is jól öltözködöm, nem kell 100E foritntot költeni...Nem-e lesz barátnőm? Nagyon gáz vagy,ha te így szerzel szép barátnőket, plusz azt hiszed, a normális lányok csak a külsőségre mennek, most tényleg, kapcsolatot kialakítani az öltözködés miatt? Pff...Nagyon gáz vagy itt az összes hozzászóló szerint, neked kéne elásnod magad, nem nekünk. Hallod, rohadt féltékeny vagyok most rád, meg irigy.. gondolom a normális csajok,akik itt kifejtették a véleményüket, azok is csak irigykednek rád. Meg se forduljon a fejedben, hogy magával ezzel a stílusnak nem mondható baromsággal te vagy a "rossz odlalon"...
2013. dec. 1. 15:06
133/141 anonim válasza:
Ja és kemény vagy, hogy 6-an írtak rád,mikor 100 valamennyien oltottak szarrá :D Semmi jogod itt szapulni a normális népet ,mert nem ilyen s*ggek, te kisfiú :))
2013. dec. 1. 15:11
134/141 anonim válasza:
rád írtak vagy 60-an, de csak hogy leoltsanak vagy trollkodjanak veled. hogy nézel már ki? nyomorék
2013. dec. 1. 16:21
135/141 anonim válasza:
"a bal vagy a jobboldali vagy?
hogyérted ?:D"
azt se tudja melyik a bal meg melyik a jobb keze :DDD
csá swvagboy leszünk baratok? nagyon megfogott íg a silusod szivesen talalkoznek velled west endben vagmashol is, en is lehet swag akarok lenni. irj priv ha ok
2014. febr. 5. 13:35
137/141 anonim válasza:
127-es:És mégis 42%-ban adsz hasznos válaszokat...:D
2014. febr. 5. 16:56
138/141 anonim válasza:
él még ez az ecsetfejű gyerek? mert azt látom, hogy kitiltották. :DDDDDD
Sajnos a felhasználónak nem tudunk üzenetet továbbítani (nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját vagy letiltásra került a fiókja)!
2014. júl. 20. 01:00
139/141 anonim válasza:
egy hülye kis b*zi swag (secratly we are gay :3) vagy. ennyi
2014. szept. 9. 22:02
140/141 Költőnő? válasza:
asztakulva.... :DDD
ritkán éri meg végigolvasni, de ezt igen :))))
Nem létezik h vki ekkora iq retek legyem , ez troll, és ráadásul a stílusa is marhára ismerős :)
ha netán mégsem, akkor újragondolnám a taigetoszi normatívákat :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!