Miért néznek így ki a mai fiatalok?
azért az durva, hogy foggal körömmel véded a képen látható lényeket [link]
hiába akarod megmagyarázni, hogy ez a normális, engem akkor is zavarnak az ilyenek. nem tudok ellene mit tenni, de a véleményemet elmondhatom, és másokét is kikérhetem. de mint mondtam, ha neked ez a stílusod, szíved joga, hát legyen. büszkék lehetnek rád a szüleid :D
Én is Szegeden lakok, de még nem láttam ilyen "lényeket" :D De az a nadrágszerűség a pasikon..háát fura az biztos.
Én sem tartom férfiasnak az ilyeneket, de hát ha nekik az tetszik.. Az izompóló meg igenis gáz 25-ös karokkal. Ne akarja már kihangsúlyozni azt, ami nincs. Ha meg akarja, tegyen érte!
Nem azt mondom, hogy nem állnék szóba az ilyenekkel, mert öltözködés miatt nem nézek le senkit, de a páromként nem kéne egy se!
20/L
Hiába ítéled meg őket a külsejük alapján, az írásod Téged is minősít... 23 évesen olyanokat írsz, hogy WTF? Meg a helyesírásod is elég gyatra.
Amúgy valóban nem túl férfiasok... de ha megnézed, ez 90%-ban a fiatalabb korosztály, tehát még fiúk, nem is férfiak!
Amúgy egyszerű a válasz: ez a divat, ezt diktálja a média
Mitől gyatra a helyesírásom? Örülnék, ha kifejtenéd.
Bárcsak annyi hibát látnék itt gyakorin, mint amit én véthettem. A WTF a hirtelen felindulásomnak volt a "hangadója". Feltéve, ha tisztában vagy a jelentésével. (mert látom a gyatra kifogott rajtad)
Várom válaszod, köszönöm. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!