Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért néznek így ki a mai...

Miért néznek így ki a mai fiatalok?

Figyelt kérdés
Kezdjük ott hogy én is fiatal vagyok, és mégis öregnek érzem magam... (23f) Mostanában annyi visszataszítóan öltözködő fiút(?) látok hogy már hányingerem van. Tapadós nadrág, izompóló 25ös karokkal. fülbevaló, befésült tépett haj stb. MIFOLYIK ITT? WTF? komolyan ez a divat? amúgy nem csak én vagyok ezen kiakadva, pár ismerősöm is. vagy csak mi vagyunk lemaradva a "divat"ról?:D
2012. máj. 14. 04:02
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
54%
Általában az ilyenek szoktak feltenni ilyen "nézd már milyen csíra" típusú kérdéseket. Próbálja az ember magával is beláttatni, hogy mindenki hülye csak ő helikopter.
2012. máj. 14. 17:31
 22/31 A kérdező kommentje:
na ez pont rád igaz. :)
2012. máj. 14. 17:41
 23/31 A kérdező kommentje:

azért az durva, hogy foggal körömmel véded a képen látható lényeket [link]

hiába akarod megmagyarázni, hogy ez a normális, engem akkor is zavarnak az ilyenek. nem tudok ellene mit tenni, de a véleményemet elmondhatom, és másokét is kikérhetem. de mint mondtam, ha neked ez a stílusod, szíved joga, hát legyen. büszkék lehetnek rád a szüleid :D

2012. máj. 14. 17:44
 24/31 anonim ***** válasza:

Én is Szegeden lakok, de még nem láttam ilyen "lényeket" :D De az a nadrágszerűség a pasikon..háát fura az biztos.

Én sem tartom férfiasnak az ilyeneket, de hát ha nekik az tetszik.. Az izompóló meg igenis gáz 25-ös karokkal. Ne akarja már kihangsúlyozni azt, ami nincs. Ha meg akarja, tegyen érte!

Nem azt mondom, hogy nem állnék szóba az ilyenekkel, mert öltözködés miatt nem nézek le senkit, de a páromként nem kéne egy se!

20/L

2012. máj. 14. 17:57
 25/31 A kérdező kommentje:
így van. :D
2012. máj. 14. 18:14
 26/31 anonim ***** válasza:
hát Győrben az Árkádban mászkál akármennyi ilyen.
2012. máj. 14. 18:27
 27/31 anonim ***** válasza:
Ha nekik joguk van így öltözni, akkor nekem meg jogom van megmosolyogni őket és véleményt formálni róluk. Nézzük mi is normális ezen a kérdező által linkelt képen. Nekem maximum a cserépkályha meg tűzoltó készülék a falon. Rendben, fehér Converse belefér (nekem is van). De azért egy férfiember ne hordjon már ilyen nadrágot. Mit akar vele kifejezni? Ezt szeretném megérteni végre. Ezzel nem vitatom el, hogy van akinek ez tetszik.
2012. máj. 14. 20:29
 28/31 anonim ***** válasza:
51%

Hiába ítéled meg őket a külsejük alapján, az írásod Téged is minősít... 23 évesen olyanokat írsz, hogy WTF? Meg a helyesírásod is elég gyatra.

Amúgy valóban nem túl férfiasok... de ha megnézed, ez 90%-ban a fiatalabb korosztály, tehát még fiúk, nem is férfiak!

Amúgy egyszerű a válasz: ez a divat, ezt diktálja a média

2012. máj. 15. 14:02
 29/31 A kérdező kommentje:

Mitől gyatra a helyesírásom? Örülnék, ha kifejtenéd.

Bárcsak annyi hibát látnék itt gyakorin, mint amit én véthettem. A WTF a hirtelen felindulásomnak volt a "hangadója". Feltéve, ha tisztában vagy a jelentésével. (mert látom a gyatra kifogott rajtad)

Várom válaszod, köszönöm. :)

2012. máj. 15. 17:49
 30/31 anonim ***** válasza:
Van egy örök stílus ami sohasem megy ki a divatból. Az ilyen bejön aztán kimegy meg felkapott hóbortok meg olyanok,hogy pár év mulva köpnek rá. Ne szégyelld magad,mert te a normálisak táborában vagy.Egyébként a mostani húsz év alattiak tényleg elég buznyákok, a kisfiúk teljesen be vannak nőiesedve, gyengék, retardált külsejük van mindnek. nekem sem tetszik, de azért nem bánom,mert van minél különbnek lenni.
2012. jún. 29. 06:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!