Nagyon hideg van, ha téli kabátot veszek fel (nem szőrmés meg semmi, csak látszik, hogy nem tavaszi kabát), hülyének néznek?
Figyelt kérdés
2012. máj. 13. 10:01
1/6 anonim válasza:
Nem tudom hol laksz, de szerintem ennyi nincs hideg...
Vegyél fel inkább egy vastag pulcsit meg tavaszi kabátot.
3/6 anonim válasza:
Miért néznének hülyének?Ha fázol ,akkor vedd fel nyugodtan,inkább ,mint ,hogy megfázz,barátnőm volt mindig olyan ,hogy még hidegben is kivágott pólóban ment ki az utcára és folyton megbetegedett ,volt ,hogy mellhártyagyulladása lett ,de volt olyan is ,hogy tüdőgyulladást kapott szegény.Meg légcsőhurutja is volt :/ És mind ,csak ez miatt ,mert divatos akart lenni. Amúgy meg ,ha jól néz ki a kabát ,akkor meg 100% ,hogy nem néznek hülyének :)
4/6 anonim válasza:
holnap 11-16 fok lesz nappal,úgyhogy nyugodtan vedd fel.
Szerintem én is vastag dzsekiben megyek dolgozni reggel
5/6 anonim válasza:
Szerintem vacogva irigyelni fognak.
6/6 A kérdező kommentje:
Vastag kabátban jöttem és nem bántam meg.:)Több ember is abban szaladgált, de láttam olyat is aki egy vékony pulcsiban szorongatta a párját,gondolom mert nagyon fázott.
2012. máj. 14. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!