Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek mi motiválja...

Szerintetek mi motiválja azokat a lányokat, akik flegmán, lenézően néznek a külvilágra? Most ez a trend a fiatalok között?

Figyelt kérdés

Egyszerűen kiborítanak azok a lányok, akik száj csücsörítve, lenéző, flegma, ki ha én nem fejjel mászkálnak azzal a kiélsz rossz krva fejükkel. Minden nap látok néhány ilyen különleges egyedet... Ezek a lányok szerintetek mit gondolnak? Ők a legszebbek a világon, mindenki más egy senki? Mert kb. ezt fejezi ki csodálatos arc mimikájuk.

De az a kedvencem, amikor ez egy bunkó modorral párosul, pl. szembe jön velük valaki és már csak azért is úgy megy, hogy szinte fellökje a másikat...

Csak nekem szúrt szemet ez a dolog, vagy másokat is irritál? A pasiknak ez nem taszító?

Szerintem olyan szép, ha egy lány mosolyog, sugárzik belőle a kedvesség. Nem értem mire jó ez a flegma stílus.

2010. jan. 23. 00:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne. 17F
2010. jan. 23. 00:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
mert azt hiszik övék a világ. ők a legszebbek, legtökéletesebbek, nekik van a legjobb márkás rucijuk, a legmenőbb pasijuk stb.. csak azzal kedvesek akikhez valami érdekük fűződik. persze sokszor a kigyúrt pasijuk néha jól megveri őket, de hát ez belefér még mert hát azért menő helyekre járnak meg szép ruhákat vesz nekik a pasi. általában a legjobb "barinőjüket" is megfojtanák egy kanál vízben . felszínes és buta lányok általában.
2010. jan. 23. 01:09
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csakis a hosszőhajú, kedves, segítőkész, szeretetteljes, aranyos, mosolygós lányok tetszenek. Nem kicsikre(8-9) gondolok. Az olyan lányok, mint amiket írtál(dúrva, mogorva stb), felforgatják a gyomromat
2010. jan. 23. 07:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Ja, 3. vagyok, 14/F
2010. jan. 23. 07:48
 5/8 anonim ***** válasza:
79%

engem is nagyon idegesít, főleg hogy az egyik legjobb varátnőm is átment ilyenbe. amikor néha elkezd bunkózni meg tudnám pofozni szívesen... lenéz mindenkit, csakis neki lehet igaza, ha valami nem úgy van ami neki tetszik akkor hisztizik. Szinte minden illik rá amit te is leírtál. Én is kíváncsi lennék mi a jó ebben, mert ha a barátnőm nem változtat hamarosan, akkor vele én is ilyen leszek!

15/L

2010. jan. 23. 10:46
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Engem is idegesítenek az ilyen lányok. Egyik nap, még nyáron mentem az utcán, erre 3-an jöttek velem szemben. Persze, hogy nem húzódott egy picit sem félre, de már csak azért sem mentem arrébb, nehogy már mindig az legyen, amit más akar, és persze, hogy nekem jött, aztán kajánul nevetgélt. Azért még reménykedem, hogy vannak normális fiúk, akiknek nem ez jön be. 17/L
2010. jan. 23. 13:44
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van egy ilyen ismerősöm. Ismerem már vagy 6 éve,nem volt ilyen. Elég csúnya, alakja sem volt olyan jó. Aztán úgy 2 éve összejött egy sráccal, na meg a kornak köszönhetően megcicisedett, csinosabb lett. És ennyi kellett. Lett pasi,lett cici, és úgy elszállt,hogy az már durva. Azóta flegma,mindenkit lefikáz, ő maga a tökély. Csak azt elfelejti,hogy fejre még mindig elég csúnya, és ha még flegmázik, azzal még csúnyább lesz. De nem lehet vele mit kezdni, ő már "tökéletes", innentől kezdve semmi nem érdekli. Lehet ezért olyan a többi flegma pics.a is..kicsit jobban néznek ki, felszednek egy kant, és azt hiszik, övék a világ. Majd koppannak egy nagyot, leesnek a magas lóról, és akkor visszavesznek ebből az undorító viselkedésből. Amúgy mindet szájba vágnám,amelyik ezt csinálja. Csak szerencsére ahhoz kulturált vagyok, és nagy a türelmem.

21/L

2010. jan. 23. 17:29
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Igazad van, főleg a közösségi oldalakat teszik tele a "magamat fotózom a telómmal, a tükörből, és közben csücsörítem a számat és flegma fejet vágok, és a mellem is jól kirakom, de lehet, hogy épp csak egy bugyi van rajtam" típusú fotikkal. Ez SZÁNALMAS! Mi jókat röhögünk rajtuk, de azért elkeserítő, hogy ők ezt nem veszik észre. Pár év múlva égni fog a fejük, hogy ilyenek voltak. Nem mondom nekem is vannak ilyen emlékeim tizenéves koromból, jókat szoktunk nevetni az akkori önmagunkon a barátnőimmel.

L/24

2010. jan. 24. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!