Honnan tudhatom, hogy az agyam úgy reagál -e a külvilágra, ahogyan kell?
Sokszor azt veszem észre, hogy mindenki más színesebben látja a világot mint én, legalábbis ezt kell, hogy feltételezzem.
Amúgy ha minden harmadik nap fáj a fejem, az mégis csak egy jel, hogy valamit rosszul látok/csinálok.
Szia!:)
kicsit bővebben is kifejthetnéd, pl. hogy miből gondolod, hogy mások máshogy látják a világot?
De ezek alapján, amiket írtál én javaslom, menj el egy JÓ szemészhez (ha budapesti vagy a Várfok utcai Pálfia szemészetet ajánlom, az én bajomat csak ők tudták felismerni és kezelni) és akár egy fejfájás központba...
Valószínűleg szemüveg kell, és talán rejtett kancsalságod is lehet.
Ezt ma már 18 év felett operálni is lehet, ha nem akarsz szemüveget.
A fejed pedig azért fáj, mert a szemed helyett az agyad korrigálja a képet, és hamar elfárad.
minden jót!:)
Egész gyerekkoromban volt szemüvegem, 14 éves korom után nem kellett már hordani, mert teljesen rendbe jött az amúgy is csak minimális szemtengely ferdülésem.
Inkább érzelmi alapon értettem a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!