Honnan tudhatom meg, hogy pszichopata vagyok-e?
Milyen jelekből,tünetekből gondolod,hogy az lennél?(Milyen tüneteket észlelsz magadon?)
Az ember(normális,épelméjű ember) nem szokott ilyen kérdést felvetni magában.
1.válaszóló:attól, h felteszem, még lehetek az:D
2.válaszoló:neten nincsenek ilyesmik? nem futkoznék el dokihoz ha nem muszály:(
3.válaszoló:Nem is tudom, olyan furcsa vagyok,szeretem a véres dolgokat, filmeket,és sokszor eltöprengek,milyen egy tökéletes gyilkosság,menekülés,nyom eltűntetés,meg ilyesmik. Nehéz ezt szavakba önteni,csak érzem, h valami nincs rendben a fejemben
haha,de vicces vagy! nem erre akarok kilyukadni, ha azért vagyok ilyen, mert szeretem a horrort,és a krimit,hanem h túlzottan szeretem, egyszerűen iműdom az ilyen sorozatgyilkosos filmet, és közben elgondolkodok azon, h én mit csinálnék ha serial killer lennék.mind1,ezt nem valami könnyű elmagyarázni,ha nem hiszed, vagy beszolsz,az a te dolgod,én tudom,h mit érzek,csak nehéz leírni.
Egyébként nem is nagyon akarom ellensúlyozni:S próbáltam párszor,de egyszerűen nem érzek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!