Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Honnan tudhatom, hogy vannak-e...

Tyler913 kérdése:

Honnan tudhatom, hogy vannak-e elfojtott érzelmeim, amelyekkel még nem szembesültem? Hogyan lehet őket a felszínre hozni?

Figyelt kérdés

Hiszek abban,hogy az elfojtás testi tüneteket is okozhat.Teljesen egészséges vagyok,de sokszor eszembe jut,mi van, ha tudatom mélyén rejtőzik valamilyen nem kezelt probléma, elfojtott érzelem,amellyel valami miatt nem szembesültem.Édesanyám rákban halt meg nemrég,betegségében szerintem sok minden ilyen okokra vezethető vissza.Szóval mit tehetek,hogy biztos lehessek benne: nem fojtottam el semmi?

Vagy hülyeség az egész,és túlreagálom?

2010. dec. 25. 06:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy túlreagálod picit, de érthetően.

Leginkább egy terapeuta tudna választ adni neked.

Ha megteheted, hogy elmész, csak nyerhetsz.

2010. dec. 25. 11:56
 2/3 anonim ***** válasza:

Feltétlenül túlreagálod. Ugyanis, ahogy azt sem lehet tudni, hogy nincs e rejtett betegséged, ami majd 20 év múlva bukkan elő, azt sem lehet tudni tünet nélkül, hogy nincsenek e elfojtott érzelmeid. Hidd el, ha lenne, te tudnád meg először. Szerintem a szerelem el van benned rejtve, de majd előjön, ha itt lesz az ideje. Most a doki hozza neked elő?

Legyen barátod, barátnőd, és vele beszéljétek meg ezeket a lélek dolgokat.

2010. dec. 26. 22:48
 3/3 Detty1994 válasza:
Lehet, hogy túlreagálod, de ha nagyon kíváncsi vagy, akkor elmehetsz egy kineziológushoz, aki megkeresi és feloldja ezeket az érzelmi "gócokat". A kineziológia a test izmainak és mozgásának tanulmányozását jelenti, vagyis, a kineziológus az izmaid mozgásából következtet a kérdésére adott válaszra. Pénzbe kerül, de megéri! Utána úgy érzed, mintha kicseréltek volna.
2010. dec. 27. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!