Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi motiválja az idősebb nőket...

Mi motiválja az idősebb nőket ( 50-felfelé) hogy felvegyenek ilyen sportos dzsekit, hozzá meg akkora hátizsákot, ami nagyobb mint ők!?

Figyelt kérdés
Olyan viccesen néznek ki! Sztem ilyen korban már nem áll jól ez a pufidzseki-stílus...nem? Meg halálom mikor fehér sportcipőben mászkálnak hozzá nem illő nadrággal és felsővel Brrr...:S
2010. jan. 14. 17:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ne nézz rájuk! Hidd el nekem, magasról letojják a véleményed. Lehet, hogy valaki meg a te öltözködésedet tartja viccesnek...
2010. jan. 14. 17:08
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván a p*csányi (már elnézést) nyugdíjukból nem telik másra. Megveszik a legolcsóbbat ami rájuk megy és kész. Nem akarnak már kinek tetszeni. Az meg mindegy, hogy milyen ruha, csak fedjen és védjen a hidegtől. Meg tudom őket érteni.
2010. jan. 14. 19:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok: Bocsi, azt hittem a nyugdíj korosztályra gondolsz, de az 50 fele járókra is kb ez igaz. Nem hinném, hogy bármi motiválná őket abban hogy csinosabbak legyenek. Pl az Édesanyám elvált, öreg is már, beteg. Nem az az elsődleges, hogy neki legyen szép cucca, inkább az öcsémnek vesz valamit, vagy kajára költ, esetleg gyógyszerekre, bármi másra. Mindig azt mondja, hogy neki arra, hogy néha kimegy az utcára nem kell "báli ruha".
2010. jan. 14. 19:07
 4/5 anonim ***** válasza:
szerintem a kérdezőnek igaza van. ez igénytelenség magukkal szemben. én szeretek akkor is csinosan kinézni mikor kirándulni megyek, vagy csak lemegyek az utcára.
2010. jan. 16. 19:21
 5/5 A kérdező kommentje:
igen,nem azzal van bajom, hogy olcsó ruhákban mászkálnak,mert nyilván nem tehetnek róla hogy nincs sok pénzük.De kevés pénzből is lehet sztem ízlésesen öltözködni,egymáshoz illő darabokat felvenni,stb. Halálom mikor valaki felvesz mindenfélét, ami a kezébe kerül,mondván ugyse tetszek már senkinek...
2010. jan. 16. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!