Miért néznek le engem, amiért turikból szerzem a ruháimat?
az ilyen nem barátnő, egyrészt.
másrészt én közöltem volna vele, hogy nekem van stílusom, és nem kell a 10.000ftos ruhákat megvennem, hogy divatosnak tűnjek
amúgy az én szekrényem 3/4-e is a turiból van
Én is turiban vásárolok. Legközelebb ha kérdezi mond azt h anyudtól kaptad és nem tudod honnan van. Vagy ha márkás akkor mond azt a boltot. Vagy mond azt egy cuki kis butikban a nem tudom hol. A lényeg az ha tudod h ilyen sznob ne hagy támadási felületet magadon.
Nem szégyen turiból vásárolni én nagyon szeretek oda járni de van olyan osztálytársam akinek nem mondom meg h honnan van csak azoknak akik közel állnak hozzám és tudom h ők is ott vásárolnak.
Én meg turiból, New Yorkerből és kínaiból vásárolok.
Angol turiban nagyon jó nadrágok vannak, amik végre rendesen ülnek a fenekemen (nem mint a kínaiak) és nem drágák (mint a márkaüzletek nadrágjai). Én sajnos sajnálok 6000-7000 vagy még több ezreket kiadni egy gatyára, nem is tudom megengedni magamnak. A jó turikban (én Hádába járok) szinte vadiúj márkás cuccokat lehet lelni, Zara, Amisu, New Look, GAP, Bershka és még másféle cuccokat vásároltam már ott, szinte semmi hibával, és olcsón. Újan és drágán csak cipőket szoktam venni, arra inkább spórolok, de egy jó cipő kitart elég sok ideig, és az egyik legfontosabb ruhadarabnak tartom. Ruhákhoz lehet, hogy sok pénz kell, de stílust nem lehet venni! :) Nagyon basic és egyszerű darabokból lehet stílusos outfiteket varázsolni. Ne érdekeljen a többi p.csa, találd meg a saját stílusod, és ha ezt sikerül kevés pénzből felépíteni, akkor mondhatod, hogy egy praktikus és okos csajszi vagy! :)
az ilyen nem barátnő ..
Én mindig a barátnőimmel megyek turizni :)
legjobb a turkáló.
nos..
én vettem 2010 novemberében talán.. ( de az biztos, hogy 2010 volt) egy szürke csőnacit a turiban. még a mai napig jó, egy kis lyuk sincs rajta, a térdénél picit kikopott, meg sajnos már pici lett, de semmi baja nem volt.
bementem a bnőm javaslatára a NYer be, vettem egy lila csőnadrágot szintén, talán..januárba. azóta anya 2x is megvalta, pedig egy hónapba 2 max 3x volt rajtam..
ennyit érnek azok a szarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!