Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Használtruháshoz hogy tudom...

Használtruháshoz hogy tudom beadni régebbi ruháimat pénzért?

Figyelt kérdés
pl: Háda,megmarkt stb. és kb itt ezeknél az üzleteknél mennyi pénzt kapok a ruháimért?

2012. márc. 21. 18:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Sehogy.
2012. márc. 21. 19:02
 2/12 anonim ***** válasza:
59%
Semennyit. Ezek nem bizományi boltok. Keress ruhabizományit, már, ha van még. Sok esély nincs rá, hogy találsz.
2012. márc. 21. 19:05
 3/12 anonim ***** válasza:
Pénzért max vaterán tudod eladni azokat
2012. márc. 21. 19:10
 4/12 A kérdező kommentje:
Most nemazért, de akkor a használtruhás boltokban honnan van az anyag/az eladnivaló termék? :SS külföld?:S
2012. márc. 21. 19:17
 5/12 anonim ***** válasza:
Igen, külföld. A háda pl angol használt cucc.
2012. márc. 21. 19:49
 6/12 anonim ***** válasza:
91%
Használt ruháshoz sehogy. Hiszen gondolj bele, az turis boltok kilóra veszik meg a cuccokat külföldről. A használt ruhakereskedésben meg alapvetően nagyon olcsóak a ruhák, és úgy, hogy hasznuk is legyen rajta, filléreket fizetnének neked, nem érné meg. Tedd fel őket valamelyik aukciós oldalra :)
2012. ápr. 22. 11:37
 7/12 anonim ***** válasza:
72%
Megszűntek a ruhabizományik Mo-on.Vatera, teszvesz épp ezért virágzik, vagy ingyen odaadod segélyszervezetnek, vagy cserézel barátnőkkel. Ez van sajnos.
2012. ápr. 22. 12:41
 8/12 A kérdező kommentje:
férfi vagyok, és szerintetek milyen segélyszervezetnek tudnám odaadni, ahol tudom, hogy jó helyre kerül a ruha, régen adtam oda oviknak, de azoknak a kölyköknek annyi pénzük van, hogy már majdnem 4 évesen kinevtnek, hogy "jajj, nemár" :))
2012. ápr. 22. 14:39
 9/12 anonim ***** válasza:
Dehogy szűntek meg. Én tudok egyet Budapesten, a Karinthy Frigyes úton.:) Ott próbáld meg!
2012. ápr. 23. 18:30
 10/12 A kérdező kommentje:
Utolsó, tudsz mondani nekem egy pontos címet kérlek? :)
2012. ápr. 23. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!