Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért néznek így ki a mai...

Miért néznek így ki a mai fiatalok?

Figyelt kérdés
Kezdjük ott hogy én is fiatal vagyok, és mégis öregnek érzem magam... (23f) Mostanában annyi visszataszítóan öltözködő fiút(?) látok hogy már hányingerem van. Tapadós nadrág, izompóló 25ös karokkal. fülbevaló, befésült tépett haj stb. MIFOLYIK ITT? WTF? komolyan ez a divat? amúgy nem csak én vagyok ezen kiakadva, pár ismerősöm is. vagy csak mi vagyunk lemaradva a "divat"ról?:D
2012. máj. 14. 04:02
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
hát ez már a legextrémebb változat, de ilyet is sűrűn látok. én pont a szeged árkád felé járok, bátyám a pláza felé, és ő is ezt mondta. lehet ezek a plázák "vonzák" be ezeket.. :D
2012. máj. 14. 15:43
 12/31 anonim ***** válasza:
ez nem is extrém, ez party rock és mégcsak nem is hétköznapi viselet, hanem alkalmi
2012. máj. 14. 16:40
 13/31 A kérdező kommentje:
jól van, akkor barátkozz velük :D
2012. máj. 14. 16:47
 14/31 anonim ***** válasza:
Kettőnk közül legalább egyikünknek lennének :). Igazán kivehetnéd már a nyelved az idősebb korosztály seggéből és élhetnél... Szerintem neked még sosem volt csajod, sosem voltál a haverokkal berúgni, sosem csináltál őrültséget. Gratulálok, itt állsz 23 évesen, és nincs semmi amit elmondhatsz magadról, hogy igen meg csináltam. Csináld csak amit a társadalom "elvár", de ne csodálkozz ha megkeseredett ember leszel nem is olyan sokára.
2012. máj. 14. 16:56
 15/31 A kérdező kommentje:

fogadjunk hogy te valamelyik vagy a képről, vagy csak tetszik neked te kis meleg :D

"Szerintem neked még sosem volt csajod, sosem voltál a haverokkal berúgni, sosem csináltál őrültséget. "

így van!!! :D:D:D

2012. máj. 14. 16:58
 16/31 anonim ***** válasza:
Büszke lehetsz magadra... Majd miközben szánalmasan viselkedem egy discoban akkor majd rád gondolok és sajnállak. Várj, nem is. Tökéletesen megérdemled amit a sorstól kapni fogsz...
2012. máj. 14. 17:04
 17/31 A kérdező kommentje:

? ? ?

atya ég, TE mit kaptál a sorstól... tényleg sajnállak. :-(

2012. máj. 14. 17:13
 18/31 anonim ***** válasza:
Visszavonhatod a sajnálatod, nem az én fejemben lesz ott életem végéig a "mi lett volna ha"...
2012. máj. 14. 17:24
 19/31 A kérdező kommentje:

te komolyan azt hiszed, hogy hátrányom származik abból, hogy nem úgy nézek ki ahogy a képen? szerinted az az etalon? vagy te miről beszélsz? ne legyél már ennyire idióta

nem is ismersz engem, azt írod hogy 23évesen csajom sem volt, be sem rúgtam haverokkal stb. te hol élsz?

2012. máj. 14. 17:26
 20/31 A kérdező kommentje:

"Majd miközben szánalmasan viselkedem egy discoban akkor majd rád gondolok és sajnállak."

ezt is te írtad. ennek van értelme szerinted? ilyen zagyvaságot egy ötödikes sem hoz össze. szerintem zárjuk is le, a legjobb lesz ha elfelejted ezt a kérdést. csá

2012. máj. 14. 17:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!