Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért néznek így ki a mai...

Miért néznek így ki a mai fiatalok?

Figyelt kérdés
Kezdjük ott hogy én is fiatal vagyok, és mégis öregnek érzem magam... (23f) Mostanában annyi visszataszítóan öltözködő fiút(?) látok hogy már hányingerem van. Tapadós nadrág, izompóló 25ös karokkal. fülbevaló, befésült tépett haj stb. MIFOLYIK ITT? WTF? komolyan ez a divat? amúgy nem csak én vagyok ezen kiakadva, pár ismerősöm is. vagy csak mi vagyunk lemaradva a "divat"ról?:D
2012. máj. 14. 04:02
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
10%
Nem tudom mi a bajod a tapadós nadrággal, a bő gatyában nyáron kicsinálod magad.
2012. máj. 14. 08:32
 2/31 anonim ***** válasza:
92%
szerintem meg 1 fiún akkor se legyen tapadós nadrág és ne legyen befésült tépett haja mert úgy mind olyanok mint a b**ik!!!!
2012. máj. 14. 09:11
 3/31 anonim ***** válasza:
40%

Szerintem neked nem a divattal van bajod hanem saját magaddal, csak másokra vetíted. Pl a 25ös karokkal mi a baj? Azokat nem a New Yorkerben vették hanem velük születtek. Feltételezem hogy téged megszóltak érte mikor 25-ös karjaid voltak és most kényszeresen megszólsz másokat érte mintha bárhol is elvárás lenne hogy valakinek vastagabb karja legyen.

Mi közöd van hozzá hogy ki hogy öltözködik és miért ez a legnagyobb problémád 04:02-kor?

2012. máj. 14. 09:17
 4/31 anonim ***** válasza:
88%
nekem is ez a problémám és igaza van a kérdezőnek, mert undorítóak az ilyenek!
2012. máj. 14. 09:29
 5/31 anonim ***** válasza:
94%
nekem sem tetszenek az ilyen fiúk. de megoldom azzal, hogy nem nézem őket és nem idegesítem fel magam. annyira nem bonyolult
2012. máj. 14. 09:37
 6/31 anonim ***** válasza:
25%
Soha nem értettem meg, hogy miért kell mindenkinek azzal foglalkoznia, hogy hogyan néz ki a másik. Ha nekik az tetszik akkor had legyenek olyanok. Legyen saját véleményed de azt tartsd meg magadnak mert "szabad" országban élünk és mindenki úgy éli az életét ahogyan akarja. Lehet, hogy néhány embernek meg az nem tetszik, ahogyan te nézel ki. Ha mindenki saját magával foglalkozna az lenne a legjobb. Sok lánynak bejönnek az ilyen pasik, pl. nekem is de nem szólok le máshogy kinéző pasikat, hogy hogy néz ez ki stb. Nekem is van egy saját stílusom, de elfogadok minden stílust mert inkább adják önmagukat az emberek, mint hogy erőltetett legyen az egész.
2012. máj. 14. 09:55
 7/31 anonim ***** válasza:
83%
Én rá sem nézek ilyen férfiakra(?!) bár kérdés hogy ezek férfiak-e. El vannak nőiesedve ez tény!
2012. máj. 14. 12:05
 8/31 A kérdező kommentje:

látom, van aki félreért :D

kb. 3-4 éve nem láttam ennyi degeneráltat, pedig akkor még suliba is jártam, ott sem volt ennyi. most meg csak elég elmennem egy suli mellett. hála istennek nem most kell suliba járnom. Amúgy még ők vannak kisebb létszámba a normálisakkal szemben, csak akkor is idegesít hogy ennyire elszaporodtak.. a srác legyen már SRÁC, és ne kislány.. aki meg azt mondta hogy megszóltak a 25ös karom miatt, az nagyon téved. mindig is sportos alkat voltam, 10évig fociztam, 2éve meg edzek :) de most ne rólam legyen szó, csak a tisztán látás végett írtam le, hogy nem ezért írtam ki a kérdést. 2-3 éve akkor is elszaporodtak ezek a genetikai hulladékok és ez a bajom !

2012. máj. 14. 15:27
 9/31 A kérdező kommentje:

[link]

na ezekkel van bajom. :D

2012. máj. 14. 15:31
 10/31 anonim ***** válasza:
Fura egy helyen lakhatsz, felénk nincsenek ilyen lények... Akkor akikről hittem hogy durvának találod őket ezekhez képest tök férfiasak.
2012. máj. 14. 15:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!