Miért néznek így ki a mai fiatalok?
Szerintem neked nem a divattal van bajod hanem saját magaddal, csak másokra vetíted. Pl a 25ös karokkal mi a baj? Azokat nem a New Yorkerben vették hanem velük születtek. Feltételezem hogy téged megszóltak érte mikor 25-ös karjaid voltak és most kényszeresen megszólsz másokat érte mintha bárhol is elvárás lenne hogy valakinek vastagabb karja legyen.
Mi közöd van hozzá hogy ki hogy öltözködik és miért ez a legnagyobb problémád 04:02-kor?
látom, van aki félreért :D
kb. 3-4 éve nem láttam ennyi degeneráltat, pedig akkor még suliba is jártam, ott sem volt ennyi. most meg csak elég elmennem egy suli mellett. hála istennek nem most kell suliba járnom. Amúgy még ők vannak kisebb létszámba a normálisakkal szemben, csak akkor is idegesít hogy ennyire elszaporodtak.. a srác legyen már SRÁC, és ne kislány.. aki meg azt mondta hogy megszóltak a 25ös karom miatt, az nagyon téved. mindig is sportos alkat voltam, 10évig fociztam, 2éve meg edzek :) de most ne rólam legyen szó, csak a tisztán látás végett írtam le, hogy nem ezért írtam ki a kérdést. 2-3 éve akkor is elszaporodtak ezek a genetikai hulladékok és ez a bajom !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!