Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek túl sok ez ennyi...

Szerintetek túl sok ez ennyi idősen?

Figyelt kérdés
A lényeg az, hogy 14 éves lány vagyok, és jelenleg 16-17 pár cipőm van, amiket hordok is. (egy-két kivétellel) A barátnőim szerint ez nagyon sok :/ De én nem tartom annak. És pont holnap is tervezek venni egy új párat, és még egy új csizma is kellene a közeljövőben ^^" Nem vagyok gazdag csaj, meg semmi ilyesmi, de most már én is kezdem soknak érezni. Nektek mi a véleményetek? 14 évesen nem sok ennyi cipő?
2011. aug. 21. 23:12
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
48%
Szia! Igen, nagyon sok szerintem.
2011. aug. 22. 16:06
 22/28 anonim ***** válasza:
66%
Mi az, hogy 14 éves kor után senkinek nem nő a lába? :D Nekem még lazán nőtt 1 - 1,5 méretet... :D
2011. aug. 22. 16:37
 23/28 anonim ***** válasza:
Te nem vagy normális.:D Nekem 14 éves koromban 45-ös lábam volt, most, 17 évesen 47-es. meg amúgy se hosszú távú beruházás, lévén nyilván nem hordja mindegyiket, tehát meg fogja unni, és akkor újakat vesz... az a baj, hogy a legtöbb gyerek nem érzi a pénz értékét. engem nem érdekel, ha gazdagok, akkor vegyék meg. de pl ebből is látszik: Kérdező hölgy azt mondja nem gazdag, akinek 14 évesen ennyi cipőre van pénze (nyilván az utóbbi 1-2 évben szerezte be őket, vagy hamarabb) az minimum felső-középosztálybeli. én panelban élek, elég csóró vagyok, ettől függetlenül normálisan élek, nézek ki, stb, mint bárki más. Csak látom az osztályokat, értékeket, és fel tudom mérni a saját helyzetem másokéhoz képest.
2011. aug. 22. 18:42
 24/28 anonim ***** válasza:

Először soknak gondoltam, aztán összeszámoltam, hogy nekem mennyi van, így erre jutottam:

sportcipő - 3

tornacipő - 2 (nem converse!)

magassarkú - 1

telitalpú - 1

topánka - 4

utcai cipő - 3

nyári papucs - 2

strandpapucs - 2

klumpa (xd) - 1

saru - 1

összesen - 20

Ebből kb 15-16ot hordok.

vagy te a papucsokat, sarukat, ilyesmiket nem számoltad bele?

14/L

2011. aug. 22. 18:45
 25/28 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Amúgy 2 éve nem nőtt a lábam. És nem írtam le, hogy arra a következtetésre jutottam, hogy ha a papucsokat, topánkákat, sarukat is beleszámoltad ebbe a 17be, akkor nem sok.
2011. aug. 22. 18:46
 26/28 anonim ***** válasza:

aki azt írj hogy túlzás,meg hogy sok, NEM IRIGY,hanem tud logikusan gondolkozni. Ha kezded soknak érezni, akkor minek veszel még többet? komolyan olyan könnyű h jaj holnap is veszek egyet de megunom kb 1hónap alatt, aztán jaj még egyet veszek mert hát mért ne???? szerintem ez hülyeség, nekem 3 cipőm van de pont elég is....Meg az sem mindegy milyet veszel kínaiba 1500-ér tornacsukát vagy egy DC shoes-t.

L

2011. aug. 22. 19:02
 27/28 anonim ***** válasza:
Nekem kb. tizenegy-két pár cipőm van, tudom ez se kevés, de ebből kb. a 3/4e, sőt majdnem az összes turiból való kb. 500-1000 ft-ért. (megjegyzem mindegyik szuperül bírja és vannak egész márkásak is, csak tized-huszad annyiért, mint egy "normál" boltban.)
2011. aug. 22. 19:05
 28/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! A helyzet az, hogy az én lábam se nagyon nőtt már 1-2 éve, úgyhogy vannak olyan cipőim amiket még régebben vettem de még mindig hordok. Egyesek tévednek, ha azt gondolják, hogy 1-2 hónap alatt megunom őket, ugyanis csak olyan cipőt veszek, amiről tudom, hogy biztosan hordani fogom. Egy baklövésem volt, 1 éve egy balerinával, azt tényleg nemigazán hordom. Az egyik válaszolónak pedig:

csizma: 1

bokacsizma: 1

magassarkú: 1

telitalpú: 2

balerina: 3

tornacipő: 3 (2 converse, 1 nem)

deszkás cipő: 1

sportcipő szerűség: 1

strandpapucs: 1

bakancs: 1

telitalpú sportcipő: 1

itthoni papucs: 1

össz-vissz: 17

Mindegyiket szoktam hordani, leszámítva egy balerinát. Az baklövés volt... A helyzet az, ha már nemigazán hordok egy cipőt akkor azt odaadom az unokahúgomnak, csak az a baj, hogy elég kicsi a lába, így a 38-as cipőim nem igazán jók rá...

Egyébként nekem már egy-két éve 36,7,8-as cipőim vannak ^^ Változó, hiszen a cipő számozásától is függ.

Tényleg köszönöm a véleményeket :)

2011. aug. 22. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!