Szerintetek túl sok ez ennyi idősen?
"A barátnőim szerint ez nagyon sok :/ De én nem tartom annak....én is kezdem soknak érezni."
Akkor most mi van?
Amúgy ez nagyon sok.
Én irigyellek érte. :D
Nekem 4 éve nincs téli cipőm, mert egyszerűen nem kapok olyat, ami tetszik. :d
Van egy szandálom meg edzőcipőm. Meg 1 papucs, de abban már nem merészkedek ki az utcára.
Miért baj az, hogy a szülei pénzét költi? Még mindig jobb, hogy cipőre költi, mintha piára, drogra, cigire költené. Meg gondolom ha nektek lesz gyereketek és megtehetitek majd, ti is megveszitek neki majd azt, amit szeretne (legyen cipő vagy akár egy bicikli).
Nekem anno a pizza volt a mániám. 2 naponta ettem pizzát, mert szinte függő voltam. Arra is elment ennyi pénz, annél viszont már értelmesebb dolog, ha az ember cipőt vesz és nem pizzát zabál kólával.
hülye leszek majd a gyerekemnek 14cipőt venni. egyenlőre nincs 28 lába hogy mindet felhúzza.. érdekes a férfiaknak elég 2-3 pár cipő a nőknek miért kell több?
várom a kielégitő válaszokat..
De most mit zavar ez benneteket, ha megengedhetik maguknak? :D
És aki hosszú időkig versenyszerűen sportol? Aztán mégsem ér el kiemelkedő eredményt, majd feladja? Az sem olcsóbb.
Vagy ha naponta elszívna egy doboz cigit? Van olyan ismerősöm, aki ennyi idős, és elfogyaszt egy dobozzal egy nap.
Amúgy meg 14 évesen már a lába sem nő az embernek,í gy hosszú távra ruház be. Ha meg megunja, de nincs elhasználva, gondolom odaadja valami ismerősnek és nem vadi újan dobja a kukába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!