Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek túl sok ez ennyi...

Szerintetek túl sok ez ennyi idősen?

Figyelt kérdés
A lényeg az, hogy 14 éves lány vagyok, és jelenleg 16-17 pár cipőm van, amiket hordok is. (egy-két kivétellel) A barátnőim szerint ez nagyon sok :/ De én nem tartom annak. És pont holnap is tervezek venni egy új párat, és még egy új csizma is kellene a közeljövőben ^^" Nem vagyok gazdag csaj, meg semmi ilyesmi, de most már én is kezdem soknak érezni. Nektek mi a véleményetek? 14 évesen nem sok ennyi cipő?
2011. aug. 21. 23:12
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
74%

"A barátnőim szerint ez nagyon sok :/ De én nem tartom annak....én is kezdem soknak érezni."

Akkor most mi van?

Amúgy ez nagyon sok.

2011. aug. 22. 07:31
 12/28 anonim ***** válasza:
45%
Gondolom anyádék finanszírozzák... így nem sok, mivel két ember fizetéséből tudsz rá költeni...
2011. aug. 22. 07:39
 13/28 anonim ***** válasza:
49%
mindenesetre majd ha te keresed meg rá a pénzt, máshogy fogod gondolni, mert nyilván jobban fogod értékelni. Nekem egész életemben (bár férfi vagyok, de szerintem nőknek se kéne több) kb. 8 cipőm volt, amég anyámék pénzéből vettem, mer' erre telt. ettől függetlenül ezek mindig fasza cuccok voltak (éS, Emerica, Circa, Ipath, szal prémium street-skate cuccok) de vigyáztam rájuk, úgyhogy ráértem akkor újat venni, mikor az előző szarrá ment. Mióta dolgozom, ugyanígy gondolom, pedig nem keresek rosszul, szóval megtehetném - de inkább más dolgokra költöm. abból a 17ből meg szerintem 10-et feleslegesen vettél meg, mert nem is tudod egyformán hordani őket, hacsak nem jársz a hónap 17 napján különböző cipőben.
2011. aug. 22. 07:43
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Én irigyellek érte. :D

Nekem 4 éve nincs téli cipőm, mert egyszerűen nem kapok olyat, ami tetszik. :d

Van egy szandálom meg edzőcipőm. Meg 1 papucs, de abban már nem merészkedek ki az utcára.

Miért baj az, hogy a szülei pénzét költi? Még mindig jobb, hogy cipőre költi, mintha piára, drogra, cigire költené. Meg gondolom ha nektek lesz gyereketek és megtehetitek majd, ti is megveszitek neki majd azt, amit szeretne (legyen cipő vagy akár egy bicikli).

Nekem anno a pizza volt a mániám. 2 naponta ettem pizzát, mert szinte függő voltam. Arra is elment ennyi pénz, annél viszont már értelmesebb dolog, ha az ember cipőt vesz és nem pizzát zabál kólával.

2011. aug. 22. 10:27
 15/28 anonim ***** válasza:
48%

hülye leszek majd a gyerekemnek 14cipőt venni. egyenlőre nincs 28 lába hogy mindet felhúzza.. érdekes a férfiaknak elég 2-3 pár cipő a nőknek miért kell több?

várom a kielégitő válaszokat..

2011. aug. 22. 12:09
 16/28 anonim ***** válasza:
Mindenkinek van valami hóbortja, nincs ebben semmi rossz.
2011. aug. 22. 12:14
 17/28 anonim ***** válasza:
vegyük például hogy mindegyik cipő 10ezer ft ba volt. akkor az már 140 ezer ft. hát nem egy olcsó hóbort..
2011. aug. 22. 12:22
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

De most mit zavar ez benneteket, ha megengedhetik maguknak? :D

És aki hosszú időkig versenyszerűen sportol? Aztán mégsem ér el kiemelkedő eredményt, majd feladja? Az sem olcsóbb.

Vagy ha naponta elszívna egy doboz cigit? Van olyan ismerősöm, aki ennyi idős, és elfogyaszt egy dobozzal egy nap.

Amúgy meg 14 évesen már a lába sem nő az embernek,í gy hosszú távra ruház be. Ha meg megunja, de nincs elhasználva, gondolom odaadja valami ismerősnek és nem vadi újan dobja a kukába.

2011. aug. 22. 12:28
 19/28 anonim ***** válasza:
0%
Azért azon, aki összehasonlította a sportot meg az észtelen vásárlási mániát, nagyot röhögtem :))))
2011. aug. 22. 13:26
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Miért? Én párbajtőröztem sokáig, így visszagondolva jobban jártam volna, ha abból a pénzből amit abba fektettünk, cipőket veszek... :D
2011. aug. 22. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!