Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek ennyi idősen nem...

Szerintetek ennyi idősen nem gáz a magassarkú?

Figyelt kérdés
16/L vagyok, és ezelőtt mindig is tornacipő meg deszkáscipő mániás voltam.. Sokan mondták hogy jól állna magassarkú(mivel elég alacsony vagyok: 156 cm), de anno amiket láttam, nem nagyon jöttek be, nem az én stílusom voltak.. de most találtam egy olyan magassarkút ami tényleg tetszik, és meg is vettem. Szerintetek nem lenne gáz ha suliba magassarkúban mennék? Egyébként nem az az über magassarkú hanem kb 7 centis.
2010. nov. 9. 15:51
 1/5 ***verus*** válasza:
Miért lenne gáz? A véleményem az hogy a fiúknak is jobban tetszenek a nőies csajok. Nyugi, sztem tetszeni fog mindenkinek:D
2010. nov. 9. 15:59
 2/5 anonim ***** válasza:

hát szerintem a lányokon nagyon rondán álnak a "deszkáscuccok" főleg a cipő.

Ha magassarkút akarsz akkor az azt jelenti hogy komolyabban akarsz öltözködni, nőiesebben. Szall ahoz minimum vmi répanadrág, és testhezálló cuccok.

2010. nov. 9. 16:09
 3/5 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

igen van itthon jópár csőnadrágom meg répanadrágom is, azokkal fogom hordani. :)

azért húzódzkodtam eddig a magassarkúktól mert eddig túlságosan ,,p_icsásnak" tűntek, de valahogy kezdem megkedvelni őket

2010. nov. 9. 16:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Én 10 évvel idősebb vagyok nálad, de én 15 éves voltam mikor vettem az első magasarkút és azóta is imádom.

Nőies, magasabbnak érzed magadat , és hosszabb lábakat csinál. Kecsesebb leszel, szexibb, nőcisebb.

Úgy is ráérzel, nyugi! sőt járni is megtanulsz benne.

5-6 centivel magasabb is leszel:)

Sportosan és elegánsan is lehet hordani. Farmerrel és egyszerűbb pulcsikkal is lehet hordani.

2010. nov. 9. 19:52
 5/5 A kérdező kommentje:

köszönöm :)))

énis kezdek ráérezni a dologra ^^

2010. nov. 9. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!