Hogy közöljem apámmal, hogy ennyi idősen és az ő pocakjával, köpcös alkatával nem kéne rövid farmershortot hordania?
Figyelt kérdés
Azért 60 körül, vaskos és nagyon rövid lábakkal, nagy pocakkal nem biztos, hogy Magnum-shortban kéne járnia, de nem akarom megsérteni, megbántani. Hogy fogalmazzam meg finoman?2011. aug. 18. 09:32
1/4 anonim válasza:
Apa ne vedd már fel ezt a nadrágot mert botrányosan áll. <-- nekem bevállt :D
2/4 anonim válasza:
hát nem tudom, de én ha megérem a 60-at biztosan nem fogok divatolni:D olyan ruhában leszek, amiben jól érzem magam:)
3/4 anonim válasza:
Akármit mondasz meg fog bántódni.
Minek jó az neked?
Ha jól érzi magát úgy akkor mit kell bántani? 60 éves, de fiatalosan érzi magát.... annyira biztos nem gáz, hogy beletiporj az önbecsülésébe...
4/4 Joy Turner válasza:
Tök cuki lehet. Szerintem szeretgesd és fogadd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!