Milyen ez a kabát? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
bocsi, de nekem nem tetszik, pláne azokkal a ronda nagy gombokkal.:S Én nem értem mi ez most...hatalmas gombok, csatok, meg masnik mindenen. Nekem egyáltalán nem jön be, ismétlem NEKEM:) attól másnak biztosan jól áll meg minden.
Amúgy maga a kabát, ha gombok nélkül lenne okés lenne, szépek a fehér kabátok, de nagyon kényesek, pláne ebben a taknyos időben:S
23N
Alapvetoen nem rossz, de nem az en izlesemnek valo, valahogy "tul sok", lenne egy-ket dolog, amit finomitanek rajta.
Peldaul a valltomes resz.
Az a masik dolog, hogy a feher szin miatt meg akkor sem praktikus, ha autoval jarsz (gyakran koszolom ossze magam amikor kiszallok, vagy epp a szorosan mellem parkolok autojat szoktam letakaritani a karommal, amikor probalom megkozeliteni a sajatomat).
Tomegkozlekedeshez meg teljesen alkalmatlan a feher szint, eleg, ha a kapaszkodo utan a kabatodhoz hozzaersz, de ezt biztosan te is tudod. En tul rovidnek is talalom.
Nekem a fehér is és a barna is tetszik. De a fehért tényleg nem pratktikus, hamar koszolódik stb.
Énsem vagyok oda a állatmintás dolgokért, de így jól mutat a kabáton. én megvenném :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!