Ennyi idősen mit illik és szabad felvennem az esküvőre és az utána következő lagzira?
18éves lány vagyok, a másodunoka nővérem a következő hónap vége felé megy férjhez, meghívtak minket.
És lesz először templomi esküvő ugyebár és utána este a vacsora meg a táncolás meg ilyenek egy régi fogadóban.
Nem tudom mit vehetnék fel, ami csinos, szép, oda illő, és fiatalos, de nem kihívó.
Amit rólam tudni kell:
- 166cm magad vagyok kb
- kb 58kg
- vállig érő dauerolt sötétbarna hajam van
- szeretem a magassarkúkat és a nőies ruhákat
- szépen tudok sminkelni
JA ÉS MILYEN SMINKEM LEGYEN, A HAJAMMAL MIT KEZDJEK?
KÖSZÖNÖM.
elirtam bocsi *magas vagyok
Amugy sosem voltam még lagziba., nemtudom ott mi a "trend" de nyilván nem én leszek a lényeg de szeretnék csinos lenni.
Képeket is linkelhettek ruháról, cipőröl, sminkről, hajról. köszönöm szépen
akkor pl ilyen szineket választhatok???
-barackos szín
-enyhe rózsaszín
-világosbarna
-halványkék
-halványszürke
-halványlila
-barna
köszi:) szerintem igy fogom csinálni ruha+bolero
juj a 3.rózsaszín ruha nagyon bejön
Legegyszerűbb, ha bemégy egy butikba, rászánod az időt, és a tükör megmutatja, mi illik.
Ne légy kihívó, mert a menyasszony a lényeg.
Szokás, hogy a tánchoz átöltöznek, ott a kényelem dominál, de az is elgáns.
Számíts arra, hogy az időjárás kiszámíthatatlan, tehát a nagyon kivágott ruhához legyen valami kis boleró, stóla!
A smink se legyen erős, pláne ha meleg van, zsírosodik,elkenődik.
Ne térj nagyon el a szokásostól, mert jól kell magad érezni, nem feszélyezetten a tőled idegen öltözettől, hajviselettől. Ez a menyasszony napja:)
köszi utolsónak is:)
oké akkor egy kis laza szemhéjpuder ami a ruha szinéhez passzol meg egy kis tus meg spirál enyhe alapozó meg szájfény és annyi.
meg szerzek egy egyberészes koktélruhát valami halvány szinűt meg egy hozzá illő bolerot meg cipőt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!