Ennyi idősen mit illik és szabad felvennem az esküvőre és az utána következő lagzira?
Figyelt kérdés
18éves lány vagyok, a másodunoka nővérem a következő hónap vége felé megy férjhez, meghívtak minket.
És lesz először templomi esküvő ugyebár és utána este a vacsora meg a táncolás meg ilyenek egy régi fogadóban.
Nem tudom mit vehetnék fel, ami csinos, szép, oda illő, és fiatalos, de nem kihívó.
Amit rólam tudni kell:
- 166cm magad vagyok kb
- kb 58kg
- vállig érő dauerolt sötétbarna hajam van
- szeretem a magassarkúkat és a nőies ruhákat
- szépen tudok sminkelni
JA ÉS MILYEN SMINKEM LEGYEN, A HAJAMMAL MIT KEZDJEK?
KÖSZÖNÖM.
2011. jún. 28. 21:56
11/14 anonim válasza:
Bocsika,de 18 éves vagy és még soha nem voltál lagziban ? Hát az hogy lehet ? :)
12/14 napietus válasza:
jókat írtak eddig. azt még hozzátenném, hogy nem hülyeség átöltözni, mert azért kora délutántól hajnalig ebben a melegben ugyanabban a ruhában nem biztos, hogy kellemes.
13/14 A kérdező kommentje:
oké akkor ha lesz lehetőségem átöltözöm:) vagyis úgy készülök
hát kicsinek voltam lagziba de akkor kb 3-4éves voltam:P
2011. jún. 28. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!