Ha nem sikerült egy tárgyam akkor a következő félében muszáj felvennem a vizsgakurzust, vagy akár 3om év múlva is felvehetem?
Akkor veszed fel, amikor csak szeretnéd. Egyetemen senki nem erőltet rád semmit.
(a 3, mint szám pedig önmagában megfelel a "három" szónak, nem feltétlenül kell toldalékolni)
Huuuh akkor megnyugodtam:D
Jujj tényleg toldalékoltam a hármast:D:D:D Sebaj,ez egy ilyen nap:D
Szerencsére nem ilyen komoly tantárgyról van.Az a helyzet,hogy nincs nyelvvizsgám,és ezért kell járnom nyelvórára,hogy majd fel tudjam venni később a szakmai nyelvet.Csak az a baj ezekkel az órákkal,hogy addig nem érnek semmit amíg nincs egy alapszintű tudásod,mert nem tartom valami jó 5letnek azt,hogy szakmai nyelvet tanulunk már most is,az alapok helyett,mikor elvileg felzárkóztatónak van meghirdetve.És ha lesz nyelvvizsgám,amit muszáj letennem akkor kiválthatom vele a tárgyat.Ezért szeretném elhúzni a 4.évre,és ezért nem akarom felvenni.Csak attól féltem,hogy megvan határozva,hogy meddig kell megcsinálnom.
Köszön a jó tanácsokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!