Gáz ennyi idősen magassarkút hordani?
Hát ha tetszik vedd meg. De mondjuk ennyi idősen még nem hordtam magassarkút.Ha buliba méssz szerintem felveheted simán 5 centis az még oké.
Mondjuk nekem van egy magassarkúm de még nem volt rajtam pedig 18 vagyok:D Nem mindig kényelmes egy magassarkú, a hétköznapokra meg pláne nem.Előszőr járni is meg kell benne tanulni.
De ha te annyira akarod,akkor vedd meg.
2010. júl. 22. 17:18
egyáltalán nem gáz! akkor gáz, ha valaki nem tud benne menni, csak csámpázik össze vissza. szóval nyugodtan felveheted, 5centi nem is olyan magas, szóval szerintem simán=)
2010. júl. 22. 17:19
Az 5 centi nem annyira magas sarok,bármikor hordhatod ,nem csak buliba.
2010. júl. 22. 17:21
4/18 A kérdező kommentje:
Köszi:)))
Van egy magassarkúm itthon de nem szoktam utcán hordani de mivel nekem tök kényelmes ezért van sokszor h itthon mászkálok benne és nem szoktam benne csámpázni:D
Ha tetszik és jól érzed magad benne, akkor miért is ne?:)
nem mindenki ribanc aki magassarkút hord, csak tudni kell milyen ruhával viselik. Én is szeretmék majd venni mert csak 160cm vagyok...
16/L
2010. júl. 22. 17:28
Vedd meg nyugodtan, teljesen oké, 5 cm az nem magas, és ha nem latex, párduc stb. cuccokkal viselnéd, hanem normálisakkal, senki nem fog semmi rosszat gondolni rólad :)
2010. júl. 22. 17:33
7/18 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
Normális cuccokban szokta lenni.
15 évesen, 5cm-es szerintem abszolút oké:) lényeg, hogy azért ne nap, mint nap hord, de vedd fel nyugodtan:)
2010. júl. 22. 18:33
nálunk a suliban már 7./8.ban hordanak de 15évesen már sztem hordhatsz nyugottan :)
2010. júl. 22. 20:32
Egyáltalán nem gáz ma már ilyen korban simán hordanak magassarkút a csajok .Tény,hogy nagyon jól néznek ki meg mutatósabbak is de nekem irtó kényelmetlen főleg buliba..egyszer reggelig voltam benne mikor még tesztelgettem de utána kb egy hétig fájt a lábam meg a normális cipőimben is alig tudtam menni..mondjuk ez is emberfüggő ..lehet nekem amiatt volt,hogy kicsit csámpásan járok és nem éppen a magassarkú a legmegfelelőbb de azért ha hosszab távra szeretnéd felvenni előtte alaposan teszteld le!
2010. júl. 22. 21:48
Kapcsolódó kérdések: