Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hány éves kortól lehet magassa...

Hány éves kortól lehet magassarkút hordani?

Figyelt kérdés
Kort is írjatok légyszi :)
2011. ápr. 12. 20:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem nincs megszabva. Én nem ajánlanám a láb teljes kialakulásáig, legalább is tartós hordását nem..nyilván alkalomszerűen (buli,ünnepség)ok,de ne állandó viselet legyen. 14 alatt még elég nevetséges is egy kislányon,pláne amikor bukdácsolnak benne, mert túl magas, és nem tud benne menni.:D
2011. ápr. 12. 21:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Ja,22 vagyok,lány.
2011. ápr. 12. 21:06
 3/3 anonim ***** válasza:
13-14 évesen ünnepségekre, alkalmakra rendben van, de azért ne 10cm-es legyen. 16 évesen már lehet próbálkozni a magasabb példányokkal, hétköznapokon is lehet viselni alacsonyabb, kényelmesebb darabokat. A nagyon magas, nagyon plattformos cipőket meg csak 18év felett ajánlom:D Ez a véleményem általánosságban, persze ez mondjuk személyiségtől, érettségtől stb. változhat, meg nem is 100%osak a határok:)
2011. ápr. 13. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!