15 éves lányok milyen gyakran hordtok magassarkút?
Figyelt kérdés
ja és mások szerint ciki ,hogyha egy 15 éves lány egyre többszőr hord magassarkút??2011. szept. 7. 14:15
1/13 anonim válasza:
14 vagyok én is hordok:)
Annyira nem gyakran szeretem a cipőket mindennap váltogatni a héten:D
2/13 anonim válasza:
Nem kifejezetten ciki, de felesleges. Ha nőcis akarsz lenni a suliban, hordj csinos sarut, szandált, balerina cipőt, a magas sarkakat meg hagyd meg olyan alkalmakra, mint egy esti mozi, vagy sétálgatás a városban, színház, buli, stb.
3/13 anonim válasza:
Ja, és ha egy mód van rá, a plattformos cipőket hanyagold, az igazán egy bizonyos kor után mutat egy nőn, ráérsz olyat min 17évesen hordani.
4/13 anonim válasza:
15 évesen a legtöbben nem látszanak még nőnek, csak kislányoknak, márpedig kislányokon viccesen áll a magassarkú, mintha anyukájuk cipőjébe totyognának. Elég körülnézni a városban, vihognak ugrálnak idétlenül, nem nők még, ne akarjanak annak látszani mert az nem előnyös.
6/13 anonim válasza:
Alkalmakkor és akkor veszem fel, mikor csak annyit kell mennem benne, hogy a suli kaputól be és mikor végeztem ki.
Ezen kívül mikor egy-két óránál hosszabb a programom, akkor inkább nem kockáztatom meg a magassarkú.
7/13 anonim válasza:
Csak alkalmanként pl. iskolai ünnepség, buli ilyenek. 15/l :D
8/13 anonim válasza:
ha olyan kedvem van/a ruha megkívánja. ritkán. nyáron inkább sarut hordok, tavasszal/ősszel tornacipőt, télen csizmát vagy ilyen sportcipőt, ami vastagabb egy tornacipőnél. van magassarkú csizmám, szandálom, alkalmi cipőm, de nem tudok benne rendesen menni, feltöri a lábamat, nem is illik nagyon a stílusomhoz
9/13 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenki válaszát.Általába én is akkor hordok magassarkút amikor valamilyen alkalom van,ruhához megfelelőt.
2011. szept. 8. 01:36
10/13 anonim válasza:
Én imádom a magassarkúkat, nem hordok olyan gyakran csak akkor ha olyan helyre megyek (:
De szívesen elmászkálnék bennük mindennap csak a suliban kb hülyének néznének..
Én mindegyikben tudok menni (a kényelmesebbekben futni is).
De azért belátom hogy lehet magassarkú nélkül is nőiesen öltözködni.
De van olyan ruha amihez létkérdés :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!