Gáz ennyi idősen magassarkút hordani?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok és nem hordok magassarkút mert mindig ha megtetszik egy akkor arra gondolok h fiatal vagyok még hozzá de ma láttam egy olyan jó magassarkút nem is volt olyan magas a sarka csak olyan 5 cm és olyan egyszerű de csinos és hát nagyon teszik és nem r ibancos ruhákkal hordanám.165 cm vagyok,nem lenne gáz ennyi idősen magassarkút hordani?2010. júl. 22. 17:10
11/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
Persze,nem minden nap hordanám max ha aznap valami csinos kis ruhát vennék fel és mindenféleképpen letesztelem mielőtt hosszabb távra megyek el mert már volt olyan h cipő nélkül kellett haza jönnöm:S
2010. júl. 22. 21:54
12/18 anonim válasza:
Hát nem vagy egyedül nekem is volt már olyan,hogy nem a cipő hozott haza engem hanem én a cipőtxD
13/18 A kérdező kommentje:
:D
2010. júl. 23. 08:01
14/18 anonim válasza:
Legjobb barátnőm 10 cm-es magassarkúkban jár. De ami a legaggasztóbb, hogy 13 éves.
15/18 A kérdező kommentje:
:S
2010. júl. 23. 20:01
16/18 anonim válasza:
én 18 éves vagyok és utálom a magassarkút ..:Dnem szeretek benne menni tönkre teszi a lábam igaz hip-hop táncolok és ezt nem akarom..buliba néha felveszek (törpesarkút) de vagy a buli átveszem vagy alig bárom hogy le kerüljön a lábamról.
17/18 A kérdező kommentje:
Én is táncoltam hip-hop-ot :D
De nekem nem kényelmetlenek a magassarkúk és nem minden nap hordanám csak ritkán.
2010. júl. 25. 15:19
18/18 anonim válasza:
Ha tudsz benne járni, nem gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!