Először veszek magassarkút úgy, hogy hétköznapokon is szeretném hordani, kicsit csinosabban öltözni. Melyikkel lenne praktikusabb kezdeni? 20/L
170 cm vagyok, emellé 63 kg, inkább a combom vastagabb, de mondhatni arányos vagyok. Van olyan cipő is, amelyik tű, illetve vastagabb sarkú, van ennek szerepe, esztétikailag melyik sarok lenne előnyösebb az alkatomhoz? Ezt a három cipőt néztem ki. Az első kettő mindegyik 5 cm-es az oldal szerint.
Illetve egy 2-3 centis szürke csizmát:
Hány centis sarok lehetne elsőre kényelmes, amiben könnyen megtanulhatnék járni? 8-10 centis csodákkal próbálkoztam, de elég keservesen alakult az akció.
Nekem személy szerint az utolsó belinkelt tetszik.
Ha "kezdő" vagy, 5 centi felett ne próbálkozz, és ne elhegyesedő (tűsarokszerű) sarka legyen, hanem olyasmi, mint a 2. linken lévőnek, abban nem kell tartani az egyensúlyt (nem billensz ki olyan könnyen). És a 2. sztm magasabb, mint 5 centis.
Én a harmadikra szavazok. Nincs nagy sarka, de mégis nagyon csinos és 1 óra után sem akarod amputáltatni a lábad, ha ide-oda kell mászkálni. :D
Én mindenképp azt venném. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!