Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk szerintetek? Felvehetem...

Fiúk szerintetek? Felvehetem még? Párducmintás leging de kicsit gatyónak hat hozzá egy rövid felső moziba? 20 L vagy már ez túlzás ennyi idősen? A seggemre nagyon rásimul és ki hangsúlyozza

Figyelt kérdés
vagy inkább pulcsi ami takarja a seggem normális testalkatú vagyok
2010. okt. 8. 17:11
 1/8 anonim ***** válasza:

farmer, póló, sportcipő vagy női cipő..

Legging vagy nadrág. Nem mindegy. Kben úgy hat hogy magadra dobtál egy több számmal nagyobb legginget és az elég bénán tud kinézni. Szerintem egy farmer bőven jó.

Én mondjuk lány vagyok. Kíváncsi vagyok mennyi pasi fog válaszolni. Nem hiszem hogy nagyon foglalkoznának ilyesmivel.

Szerény véleményem még pluszba: aki párduc mintás nadrágot, legginget v akármi ilyesmit vesz, annak elvileg van elég önbizalma hogy azt vegyen fel amit akar.

Szóval csak azt akarom mondani, hogy igazából ezt neked kell eldöntened. Önmagadat fejezd ki.

2010. okt. 8. 17:16
 2/8 anonim ***** válasza:
ha csinos vagy nem gáz
2010. okt. 8. 17:20
 3/8 A kérdező kommentje:
leging csak nem az a megszokott , hanem szép szolid párducmintás és belső és külső lábrásznél húzott
2010. okt. 8. 17:23
 4/8 A kérdező kommentje:
csak anyum izél még megrontanak de leendő pasimmal talizok szoval annak meg tetszeni akarok
2010. okt. 8. 17:25
 5/8 anonim ***** válasza:

És tetszeni akarsz neki, vagy azt, hogy csak meg****ni akarjon...? Mert nem mindegy. És szerintem a leggings akkor se nadrág... 16év alatt elnézhető, mert most ez a divat és ebben a korban a legtöbb lánynak szinte semmi stílusérzéke nincs még.

De a párducminta is inkább diszkóba való. Szerintem inkább csinos és szexi legyél, de ne közönséges, meg ha így mész el, akkor összekeverhet valamelyik másik csajával, aki ugyanígy nézett ki, mint ahogy minden 2. csaj-

2010. okt. 8. 18:49
 6/8 anonim ***** válasza:
ha legginget vennél fel, tedd azt, de mivel a párducminta alapból kihívó, hosszított (fenék közepéig) érő, szolid felsőt vegyél fel hozzá.
2010. okt. 8. 19:25
 7/8 anonim ***** válasza:

Lány vagyok és én felvenném, nekem is van 2 párducmintás leggingem és akinek nem tetszik nem néz rám:P

Jó nem mondom hogy minden nap hordom, különleges szerintem és tud az nőies lenni ha úgy viseled:)

20 éves vagyok kétlem hogy egy 16 évesen jobban álna, de nekem jó alakom van. Ha feszes a feneked szerintem simán felveheted rövid pólóval, ez az összeállítás csak egy narancsbőrös csajnál gáz...:D

2010. okt. 8. 20:19
 8/8 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat jól éreztem magamat benne simán hosszitott poló nélkül, csak az a pár buszos csávó nem kellett volna akik a szemükkel kb ... meg er.. koltak De a pasinak tetszett akivel taliztam :D
2010. okt. 9. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!