Lassan 16 éves leszek és csak szempillaspirált, néha szemceruzát használok. Mi a véleményetek? Ti ennyi idősen mit használtok, használtatok? 15/L
Én 21 vagyok, és ennyi a max. kivételes alkalmakat leszámítva néha.
Semmit nem szólok hozzá, nekem olyan mindegy, a túlfestetteket néha megnézem, megállapítom, hogy ízlése vagy tehetsége nincs hozzá és pont. Semmi közöm hozzá.
15 évesen asszem általában semmit nem használtam, néha kb. annyit, mint te.
16 évesen én már talpig sminkben mászkáltam (alapozó, púder, pirosító, szemhéjpúder, szemceruza, szempillaspirál), hiába mondták nekem, h ez már sok... nem voltam/vagyok ügyetlen, szóval szépnek szép volt, csak erős volt, főleg, h legalább 20 évesnek néztem ki. most vagyok 20 éves és már megjött az eszem. :D:) csak szempillaspirált használok, néha fekete tussal kihúzom a szemem. visszanézve a korábbi önmagamat... elég vicces voltam, h azt képzeltem, a sminktől majd szebb, trendibb leszek.
szerintem bőven elég amit most használsz. :) ha bulizol, vagy valami ünnepség van, akkor használhatsz tust, akár szemhéjpúdert.
zárójelben megjegyzem, h vannak már jó összetételű termékek, amik nincsenek tele méreggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!