Szerintetek haggyam lekopni a szempillaspirált vagy mossam le testápolóval? Vagy ha lekopik akkor a szemem két év múlva ráncos lesz (14 éves vagyok)?
Mosd le. Sminklemosó,testápoló, bármi mosd le.
Ha sminkeled magad,már alapból " előbb " jelentkezhet a ráncosodás..
viszont ha nem mosod le, nem csak ránc, de pl. a szemed is ronthatja..
Inkább mosd le.De miért testápolóval akarod lemosni?:O
Az csípi a szemet,vagy nem?
azért testápolóval mert nekem azt mondták h az jó
de köszi szépen a válaszokat
24 vagyok, 15 éves korom óta használok spirált és SOSEM mostam le. vettem egy rakat sminklelmosó terméket, de egyiksem szedte le normálisan a sminket, sohasem. főleg nem a szempillákról. így hát ezzel felhagytam.
most 24 évesen, VAN szempillám, méghozzá elég dús, sok, hosszú, és nemis hullik. és ráncos sem vagyok. és 16-nak néznek az emberek.
nemkel mindent elhinni, és mindentől megijedni, amiket mondanak. persze van akinek kihullik a szempillája, meg hasonlók, de ez nem törvényszerű. ritkábban hullik ki, minthogy semmise történjen.
utolsó, de igényes nő lehetsz... nekem alap, hogy este tiszta arccal fekszem le aludni 26/N.
1. arctisztitó tej
2. tonic
3. éjszakai hidratáló krém...
marha jó lehet, ha rajtahagyod, reggel meg fekete csipákkal ébredsz, és el van kenve a szemed:S
ne hagyd rajta szerintem, mindenképp tisztítsd le... és tényleg ne testápolóval, hanem valami arctejjel sminklemosóval, vagy hasonlóval... nem véletlen vannak kitalálva:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!