Szerintetek haggyam lekopni a szempillaspirált vagy mossam le testápolóval? Vagy ha lekopik akkor a szemem két év múlva ráncos lesz (14 éves vagyok)?
Figyelt kérdés
2010. febr. 14. 11:20
11/13 anonim válasza:
nem ébredek fekete csipákkal egyáltalán, és elkenődve sem lesz. az esti fürdés, mivel az arcomat azért megmosom, a nagyját leszedi. ez a mindennap arctej, tonik, hidratáló, ez elvan túlozva. csak reklám az egész.
sosem használtam semmi ilyet, csak sima vizet és radírt. és az arcom hibátlan. és tényleg az....
12/13 anonim válasza:
legolcsóbb megoldás és jót is teszel vele a bőrödnek: olivaolaj! a vizálló sminket is leszedi és ápolja is a szemednél lévő finom bőrt :) semmiképp ne hagyd magadon éjszakára, mert nem most, hanem majd 10-20 év múlva lesz eredménye, méghozzá elég ronda...
13/13 anonim válasza:
Egyet értek az előttem szólókkal: mindenképpen mosd le, mindegy hogy mivel(legjobb:sminklemosó), de ne aludj benne, ha lehet egy éjszakát sem! Egyrészt nem jó a bőrnek, szemnek, szempilláknak és még ronda is! Egyébként a nagyon káros hatások tényleg csak pár év elteltével jelentkeznek, de akár 2-3 ilyen alkalom után is tapasztalható némi kellemetlenség, mégpedig az, hogy letöredeznek a pillák (súlyos esetben felére!) és a pillák nagyon lassan nőnek, szóval tényleg érdemes lemosni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!