Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Olyan szempillaspiralt keresek...

Olyan szempillaspiralt keresek ami hosszit es duist is egyben. Dragat nem tudok venni ezert ilyen Avon felekre gondoltam: az extend vagy a super shock esetleg super shock max a legjobb a rovid, vekony pillakra?

Figyelt kérdés
2011. nov. 2. 20:14
 1/10 anonim ***** válasza:
szerintem inkább cammogj el egy Rossmannba, ott vannak az Avonosoknál olcsóbbak, nagyjából ugyanolyan, de lehet jobb minőségűek
2011. nov. 2. 21:12
 2/10 A kérdező kommentje:
Rossmanba nem tudok menni, mert ahol elek ott nincs :)
2011. nov. 2. 21:34
 3/10 anonim ***** válasza:
SuperShock Max elég jó, nekem az egyetlen problémám vele, hogy csípi a szemem ha belemegy, de amúgy majdnem olyan király, mint a MaxFactor. :D
2011. nov. 2. 21:52
 4/10 A kérdező kommentje:
koszonom,...mi a kulonbseg a sima es a max super shock kozott.....az alakjan kivul termeszetesen (:
2011. nov. 3. 01:44
 5/10 anonim válasza:

AVON tanácsadó nő vagyok. A legjobb barátnőm imádja a SuperShock szempillaspirált! Én jelenleg a 24 karátosat használom, az is jó, de inkább a SuperShockot ajánlom. A 16. kampányban állatmintás kiadásban még ráadásul akciós is lesz ;) már 899 Ft.-ért megrendelheted :) A Super Shock Max 1399 FT a 16.-os kampányban.

A SuperShock: dús és ívelt szempillákért

SuperShock Max: különleges cikcakkos kialakítású a kefe, ami maximalizálja a szempillák volumenét. + az ecsetnek dúsító szálai is vannak. Ezt is a dús, ívelt pillákra ajánlják.

(Az ecset kialakítása a más).

2011. nov. 3. 13:00
 6/10 anonim válasza:
Szerintem az AVON olcsóbb, csak ügyelni kell az akciókra. (előző voltam)
2011. nov. 3. 13:01
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én úgy vettem észre, hogy a Max jobban hosszabbít, míg a sima Supershock inkább dúsít.

2011. nov. 3. 19:02
 8/10 A kérdező kommentje:
akkor talan a max lenne jobb nekem mert eleg rovid sempillaim vannak
2011. nov. 3. 22:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Super Shock Max-ot csak ajánlani tudom!Kb egy hónapja van meg és teljesen beleszerettem,ez az eddigi legjobb amit használtam pedig még MAC-eset is próbáltam.
2011. nov. 7. 01:14
 10/10 A kérdező kommentje:
latom sokan dicserik a super schock maxot....akkor ki kell probaljam
2011. nov. 7. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!