Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lassan 16 éves leszek és csak...

Lassan 16 éves leszek és csak szempillaspirált, néha szemceruzát használok. Mi a véleményetek? Ti ennyi idősen mit használtok, használtatok? 15/L

Figyelt kérdés
2011. szept. 21. 10:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
33%

Én lassan 15 leszek, és púdert használok, szempillaspirált és ajakápolót, mást nem.

Alkalmakra mondjuk egy komplett sminket rakok fel: alapozó, púder, pirosító, szempillaspirál, szemhéjpúder, szemceruza, de ilyen alkalom kb. 1 évben 2x-3x van.

2011. szept. 21. 17:01
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

14-15 évesen nagyon festettem magam, de így utólag rájöttem,teljesen felesleges volt.

Most már csak szempillaspirált és világos rózsazín/nude szájfényt vagy rúzst használok. :)

17/L

2011. szept. 21. 17:48
 13/21 anonim ***** válasza:
79%

Ennyi idős koromban egy kis korrektort meg szemceruzát használtam. Ha olyan kedvem volt szempillaspirált is, de nem minden nap.

Most 22 vagyok, és már rászoktam a több sminkre. Nem erősen sminkelem magam, nem feltűnően, de azért alapozó, púder, korrektor(ha épp van pattim és kell), szemceruza, spirál, szemhéjpúder, szájfény van. Igaz csak natúr színekben, a szájfény is többnyire átlátszó és a szemhéjpúder is valami természetesebb, nem túl vad vagy sötét szín.

2011. szept. 21. 19:24
 14/21 anonim ***** válasza:
75%
teljesen normális.
2012. jún. 13. 10:10
 15/21 anonim ***** válasza:
75%
14 vagyk es kb. azt hasznalok amit te + a szajfeny...szerintem ez boven eleg...
2012. jún. 20. 15:39
 16/21 anonim ***** válasza:
75%
en 12 evesen kezdtem festeni magam mert az "felnottes" nem emlekszem teljesen, asszem spiralt nem raktam mert "fuj" es szajfenyt meg arany szemfesteket hasznaltam... igy visszagondolva viccesen neztem ki a suliban aztan jott a nyar, akkor mar 13 voltam es csak korrektort hasznaltam meg spiralt hasznaltam es ez maradt is, egeszen 14 eves koromig, amikor igy 8. felev fele mindent felraktam magamra amit taltam: alapozo, korrektor, spiral, feher es fekete szemceruza es egy barnas bronzos szemhenpuder ami nem latszott csak arnyekot adott a szememnek :D most mar betoltottem a 15ot es csak korrektort meg spiralt hasznalok neha fekete szemcerkat, de csak ritkan.... minek fessem magam?? alkalomra erosebben kicsit de hetkoznapra csak reggelente felesleges tortura, es nyaron meg ugyis leizzadom, az alapozotol pattanasos lesz a borom hosszutavon, es elobb fogok rancosodni.... teny h sminkkel szebb vagyok de aki smink nelkul nem szeret, az nem magamert kedvel, es hulyeseg azert sminkelni h masoknak tetszunk :) sztem amennyit te felraksz, 16 evesen pont jo
2012. júl. 5. 00:49
 17/21 JohniDaren ***** válasza:
84%
Én meg 17 éves vagyok és semmit sem használok, pedig nem vagyok egy született szépség.
2013. aug. 5. 10:54
 18/21 dorcsuu ***** válasza:

15 vagyok én is, én hétköznapokon

- alapozót/bb krémet

- púdert

- szempillaspriált

- ajakápolót

használok. Néha elhagyom a szempillaspirált, vagy az ajakápolót, néha meg egy vékony kis tusvonalat is rajzolok a felső szemhéjamra. Szerintem ezzel semmi gond nincs, ha bárki le HP-z, ne is törődj vele. ;) Mondjuk szerintem a szemhéjfesték, pirosító hülyén néz ki ennyi idősen, de ez csak magánvélemény. :) Meg nekem a szájfény se nagyon tetszik, de ez is egyénfüggő.

2014. máj. 17. 18:59
 19/21 anonim ***** válasza:
Én 14 vagyok de egy ideje már mindig a következő a napi sminkem: alapozó(nyáron nem), korrektor, púder, szemspiráll, szemöldökceruza, szájfény és ha olyan kedvem van akkor teszek valamilyen színt a szemhéjamra. :)
2014. jún. 6. 22:00
 20/21 anonim ***** válasza:
Én 14 vagyok es igazából csak korrektor (csak ha sok a pattanás) száj fény, szem ceruza (nem erősen) es egy kis szempillaspiral. Ennyit a hetkoznapokra. Szerintem ennyi bőven elég. Különleges alkalmakkor lehet szemhejfestek,esetleg tus illetve alapozó. Nekem ezek váltak be:)
2014. júl. 22. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!