Ha egy lánynak nem convers cipője van hanem sima tornacipője az gáz?
Figyelt kérdés
Szerintem nem, de a ti véleményetekre lennék kíváncsi.2011. aug. 6. 21:54
221/237 anonim válasza:
jesszuuus ti még mindig ???
aztaa
te dieseles gyerek nagyon gyökér lehetsz XD el se tom képzelni hogy nézel ki de inkább nem is akarom mer ma nem tudnék aludni
2 napod arra b.sztál el h fényezted a dieselt fuuh
én nem olvastan végig de amit elolvastam abba kb az összes mondanivalód abból állt hogy linke linke küldjéél.. blabla
jézuus
te az tán nagyon ráérhetsz
amugy a válasz: NEM GÁZ HA NEM CONVERSE A LÉNYEG HOGY LÓL NÉZZEN KI
222/237 anonim válasza:
17:00 Na ugye, és a szerencsétlenje nem fogta fel a lényeget:D De mind1, én már meguntam h győzködjem éljen normális életet, de nem ő inkbb lúzer marad:D szánalmas
223/237 anonim válasza:
Kérdező, ha nem akarsz beleavatkozni a vitába, akkor ne avatkozz bele!!!! xD
224/237 anonim válasza:
szegéény gyekerXDXD hát te megpróbáltad
de ha ennyire szereti akk hordja
én maradok a consersnél nem kellenek ahhoz dijjak meg divatbemutatók ha egyszer jól néz ki
225/237 anonim válasza:
Na ez az, most minek hordanék oylat, ami drága viszont csúnya. Akkor legyen elégedett a felsőkategóriás euhájával, nekem megteszi egy converse:D
226/237 anonim válasza:
228/237 anonim válasza:
:D nem is csodálom, h nem mer visszajönni, ha én ennyire beégtem volna talán én se mernék, lehet h pont most égeti el az összes diesel ruháját:P
229/237 anonim válasza:
230/237 anonim válasza:
kitudjaXDXD rosszizlés
de az is lehet hogy dagi és azért hozd trapézgatyákat hogy takarja magát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!