Ha egy lánynak nem convers cipője van hanem sima tornacipője az gáz?
TOP 10 FASHION BRANDS OF THE WORLD
http://www.youtube.com/watch?v=_PQaG-RVhFM
Hol található itt a Converse vagy a Mustang neve? Elárulom. Sehol. Diesel persze itt is benn van az első 3-ban. Mindenhol vezető szerepet tölt be.
Ébredj már fel.
Térjetek már észhez, ahelyett hogy a másikat fikázzátok, a Mustang és Converse mellett kéne kiállnatok. Ez nem megy, ezért csak a beszólás maradt.
Annyira szánalmasak vagytok, hogy már nevetséges. Bizonyítékot kérek a Converse és Mustang mellett.
Nem értitek? Díjakat, elismeréseket, videót, ami minden valamirevaló cégnek van.
Ez aztán a szép cipő:
khmm egyedül vagyok, te látsz itt mást? haver figyelj, itt senkit sem érdekelnek a díjak, bár ha annyira ráérsz üsd be a google-be, biztos kiad egy csomót. Ha mész az utcán, akkor úgy se az esik le, h a nadrágod belsején a cimke mit takar, hanem hogy kívülről milyen jó vagy milyen ronda.
De maúgy én nem hordok férficipőt, de nézd meg ezt milyen cuki: [link]
hmm nem is olyan drága, lehet holnap elmegyek és veszek ;)
Na de ott tartottam, h ha meglátok vkit mondjuk ilyen nadrágban: [link] akkor pofánröhögöm és nem gondolkozok azon milyen gyöér, h több mint 20ezerért megvette ezt a rondaságot xD
Meglátnék egy csajt ilyen cipőben, azt gondolnám magamban: büdös paraszt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!