Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha egy lánynak nem convers...

Ha egy lánynak nem convers cipője van hanem sima tornacipője az gáz?

Figyelt kérdés
Szerintem nem, de a ti véleményetekre lennék kíváncsi.
2011. aug. 6. 21:54
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/237 anonim ***** válasza:
0%
:) nem tudtam kiállni?:D te dem tudtál:D nem elég neked annyi, h a világ legjobb és legkeresettebb cipőmárkája a converse, Mo-n pedig a farmermárkák közül a mustang? hmm leülhetsz, 1-es xD dühítő lehet neked, h semmiben sincs igazad, még a te világodban sem, vagyis az interneten. Képzelem milyen kis elnyomott lehetsz a való életben is. szerencsére vannak még a világon férfiak, akik nem koptatott lúzer diesel ruhákat hordanak, hanem szexi férfiasakat, pédát vehetnél róluk gyökérkém :) De én befejeztem, nem fogod fel, h ronda ruhákat hordasz, ne csodálkozz, h nincs csajod (meséld el mindenkinek, h 2 csak odament hozzád a plázába és megkérdezte merre van a mosdó), ennél nagyobb siekrélményed nyílván nem is volt és nem is lesz:) na pá meghagyjuk neked a rusnya göncöket xD
2011. aug. 9. 01:11
 142/237 anonim ***** válasza:
68%

TOP 10 FASHION BRANDS OF THE WORLD

http://www.youtube.com/watch?v=_PQaG-RVhFM

Hol található itt a Converse vagy a Mustang neve? Elárulom. Sehol. Diesel persze itt is benn van az első 3-ban. Mindenhol vezető szerepet tölt be.

Ébredj már fel.

2011. aug. 9. 01:12
 143/237 anonim ***** válasza:
28%
te is haver, RONDÁK A RUHÁID:D nézd találtam neked egy csecse cipőt: [link]
2011. aug. 9. 01:13
 144/237 anonim ***** válasza:
28%

de ezek is igazán szép darabok xD

[link]

[link]

Ilyennel van tele az egész oldaluk. jesszus de ronda

2011. aug. 9. 01:16
 145/237 anonim ***** válasza:
58%

Térjetek már észhez, ahelyett hogy a másikat fikázzátok, a Mustang és Converse mellett kéne kiállnatok. Ez nem megy, ezért csak a beszólás maradt.

Annyira szánalmasak vagytok, hogy már nevetséges. Bizonyítékot kérek a Converse és Mustang mellett.

Nem értitek? Díjakat, elismeréseket, videót, ami minden valamirevaló cégnek van.

2011. aug. 9. 01:18
 146/237 anonim ***** válasza:
58%

Ez aztán a szép cipő:

[link]

2011. aug. 9. 01:21
 147/237 anonim ***** válasza:
37%

Úristen, ez még jobb:

[link]

2011. aug. 9. 01:22
 148/237 anonim ***** válasza:
73%
Jó persze, ronda, de 3-ad annyiba kerül, mind a Diesel. Kíváncsi lennék a misőségére. Vagyis inkább nem.
2011. aug. 9. 01:24
 149/237 anonim ***** válasza:
28%

khmm egyedül vagyok, te látsz itt mást? haver figyelj, itt senkit sem érdekelnek a díjak, bár ha annyira ráérsz üsd be a google-be, biztos kiad egy csomót. Ha mész az utcán, akkor úgy se az esik le, h a nadrágod belsején a cimke mit takar, hanem hogy kívülről milyen jó vagy milyen ronda.

De maúgy én nem hordok férficipőt, de nézd meg ezt milyen cuki: [link]

[link]

hmm nem is olyan drága, lehet holnap elmegyek és veszek ;)

Na de ott tartottam, h ha meglátok vkit mondjuk ilyen nadrágban: [link] akkor pofánröhögöm és nem gondolkozok azon milyen gyöér, h több mint 20ezerért megvette ezt a rondaságot xD

2011. aug. 9. 01:24
 150/237 anonim ***** válasza:
58%

Meglátnék egy csajt ilyen cipőben, azt gondolnám magamban: büdös paraszt

[link]

2011. aug. 9. 01:28
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!