Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha egy lánynak nem convers...

Ha egy lánynak nem convers cipője van hanem sima tornacipője az gáz?

Figyelt kérdés
Szerintem nem, de a ti véleményetekre lennék kíváncsi.
2011. aug. 6. 21:54
 181/237 anonim ***** válasza:
73%

Jaj, jaj, jaj. Már megint csak beégtél több mindenbe.

1. Más helyen is megírták ezt a cikket, nem csak az élelmiszer.hu-n, tessék, ha ez hitelesebb:

[link]

2. Olvasni tudsz, én azt írtam volna, hogy kedvelem a Nike-t?

Idézek a hozzászólásomból szó szerint, visszakeresheted, a 3. oldalon van:

"És nem azért mert drága: például: Adidast, Pumát, Kenvelot, Budmilt jó márkának tartom, de a Jeans Clubbos PR ruhák is jó minőségűek, de pl. a Nike-t elég rossznak tartom, de ez az én véleményem. "

Na, már eléggé égsz?

2011. aug. 9. 11:58
 182/237 anonim ***** válasza:
0%
nem annyira, mint te xD keressek neked mondjuk a nike-ról is linkeket, vagy azt álíltod, h az is sz@r és még mindig a diesel jobb, amit alig ismer vki? xD ezküszöm felteszem ezt fuckyeahgyik-ra, ezt másoknak is látni kell mekkora lúzer vagy, és még 2 nap után is itt pattogsz, mikor már szénné égtél xD
2011. aug. 9. 12:00
 183/237 anonim ***** válasza:
0%
78% mennyi ideig gondolkoztál a kripli szón? biztos nehezedre esett megerőltetned az agyat. de a férfj pénzel dologt, nem tagadtad le, tehát akkor talált, süllyedt:D na ki is a 30 éves gazdag stb stb?:D csak nem próbáltad már a promód ruháid, h már a mosáson gondolkotsz:D csak nem minden ruhád a zarából van?:O Én oda be sem tenném a lábad, ha megemlítem vkinek, h benéztem oda, egyből elkezdi h abba a sz@rba voltál?
2011. aug. 9. 12:02
 184/237 anonim ***** válasza:
58%

Linket kérünk ami bizonyítja, hogy a Mustang és Converse extra márka :)))

na, gyerünk, ha nem akarsz égni.

2011. aug. 9. 12:02
 185/237 anonim ***** válasza:
37%
[link] tesséka link xD lúzerka
2011. aug. 9. 12:03
 186/237 anonim ***** válasza:
58%
Rajtad kívül senki nem égett... mert az, hogy ne ismersz egy olyan márkát mint a Diesel az neked égő...
2011. aug. 9. 12:03
 187/237 anonim ***** válasza:
0%
én ismerem, és tudom mekkora gagyi, 2 nap alatt tönkre megy:D De akinek van ízlése, az nem vesz olyat, és nem is foglalkozik élelmiszer.hu-n található "márkákkal" xD na beégtél már megint?:D
2011. aug. 9. 12:04
 188/237 anonim ***** válasza:
73%
Igen, az a gáz, hogy ezek a Converse-esek nem is hallottak ilyen márkáról, mint a Diesel. Nem véletlenül egy sem tud kiállni mellette. Ehelyett, a másikét fikázza. Szánalmas.
2011. aug. 9. 12:05
 189/237 anonim ***** válasza:
58%

Mit kéne azon tagadnom, hogy egy jól kereső szakács a pasim, aki jól kiegészíti az én fizetésem? xD

Fenntartunk egy saját 2 szintes családi házat, 2 autót, a gyerekünk magánovodába jár, és a szerinted gagyi Zaraban vásárolok :)))

Csak mellékesen, a Zara és az általad szeretett Bershka testvérüzletek, az Inditex csoport tagjai, a Pull&Bear, Stradivarius, Oysho-van együtt.... a ruhák stílusra hasonlóak, a Zara drágább és pár fokkal jobb.

2011. aug. 9. 12:06
 190/237 anonim ***** válasza:
0%
utolsó: tudsz ovlasni? egyel fölötted drágám xD
2011. aug. 9. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!