Ha egy lánynak nem convers cipője van hanem sima tornacipője az gáz?
1 kocsi nekem, 1 a páromnak, szerintem 2 kocsi elég :))
És nincs 1 forint hitelünk sem... :D
Hogyne... menj már be a Zara TRF-re és a Bershkába, kb ugyanazokat a ruhákat látod más címkével xD
Zárjuk le a vitát "kedves" 67%-os.
Ne fikázz, nagyképűsködj stb...
Neked egy feladatod lenne:
1. Állj már ki a Converse és Mustang mellet, ami bizonyítja hogy ezek felsőkategóriás márkák, ok?
Ennyi a feladatod. ha nem megy húzzál el innen, mert nagyon égő vagy.
Itt a pont.....
itt a pont xD hány vées vagy jesszus?:D amúgy nem, nem elég 1 kocsi egy embernek, leglaább a lányodnak is kellene lenni min. 2-nek, scakhogy menjen az imidzsedhez xD
De nem fogjátok fel, h sz@rt sem érdekel, ez a "felső katógirájú" duma?:D mindenki tudja, h a converse mustang a legjobb márkák közé tartozik, és anélkül is fennt tudja ezt tartani, h h.lye cikekket raknának fel élemiszer.hu-ra, amit valszeg csak ti olvastok xD
Tőlem higyjétek azt,h milyen menő a diesel, de pont most bukott ki, h csak menőzésből hordjátok, mert 1. k.urva ronda 2. te ugattál 60vlaahány%-os az első odlalt, h a converse-t csak menőzésből hordja mindenki:D Na ez van, hiába kerülgetek a forró kását, te is csak menőzésből hordod a drága cuccaidat, amik rondák. a conerse legalább jól néz ki :D na itt a pont hahahaa
Hülye vagy? Mondom nem fikázást kértem, hanem indokot, valami bizonyítékot a márkáid mellett. Nincs? sajnálom.
Nincs link, hiába várom, elhúztam.
Converse fantasztikusan néz ki xD
Tornacipő :DDD
Nekem ezem van...... 7500-at féláron megért. Féláron akárhány Conversem lehetne mert ismerős dolgozik olyan üzletben, de nekem ez az 1 untig elég...
végre egy értelmes mondat:) szia
Jah és bőgd ki magad mire visszajösz, hogy a cúnya néni nem akar linked adni xD SZÁ-NAL-MAS xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!